Sziasztok!Hölgy,pár Szombathelyen?Hely van!Privibe!
Hétvégére keresünk-péntek vagy szombat estére
Sziasztok!
A nevünk Éva és józsef
Éva 50 éves 164 magas és 58 kg szőke félhosszú hajú,
Én 178 cm magas ,49 éves kivül belül fiatalos barna haju és zöld szemű
férfi vagyok.
Tiszták, ápoltak vagyunk
Kedveljük a szex minden formáját
benne vagyunk mindenben tabuk nélkül.kivéve popó sex
Szeretjük az orál , és a
hagyományos szexet bármilyen pózban müvelni
Éva imád nyalni és nagyon jól csinálja de ő is szereti ha egy lány nyalja
Jómagam kedvelem a puncit hosszan kényeztetni nyalni amíg a hölgy el nem élvez akár többször is.
Szeretjük a 2, 1 valamint az 1-2 felállást
kimondottan hölgyet vagy párt keresünk max 16 os farokkal magunk mellé hosszútávon,de csak az írjon aki komolyan is gondolja velünk.képet kérünk ide
renault68@freemail.hu
Sziasztok!
A nevünk Éva és józsef
Éva 50 éves 164 magas és 58 kg szőke félhosszú hajú,
Én 178 cm magas ,49 éves kivül belül fiatalos barna haju és zöld szemű
férfi vagyok.
Tiszták, ápoltak vagyunk
Kedveljük a szex minden formáját
benne vagyunk mindenben tabuk nélkül.kivéve popó sex
Szeretjük az orál , és a
hagyományos szexet bármilyen pózban müvelni
Éva imád nyalni és nagyon jól csinálja de ő is szereti ha egy lány nyalja
Jómagam kedvelem a puncit hosszan kényeztetni nyalni amíg a hölgy el nem élvez akár többször is.
Szeretjük a 2, 1 valamint az 1-2 felállást
kimondottan hölgyet vagy párt keresünk max 16 os farokkal magunk mellé hosszútávon,de csak az írjon aki komolyan is gondolja velünk.képet kérünk ide
renault68@freemail.hu

Törölt felhasználó (1477072)

Gyuri +Kati vagyunk.
Március közepére ismerkedő találkozót szervezünk egy Kecskemét közeli tanyán. Alkalmat szeretnénk teremteni ismerkedni vágyó középkorú és idősebb emberek számára.Olyan párokat is várunk akik nyitottak és befogadóak.
Március közepére ismerkedő találkozót szervezünk egy Kecskemét közeli tanyán. Alkalmat szeretnénk teremteni ismerkedni vágyó középkorú és idősebb emberek számára.Olyan párokat is várunk akik nyitottak és befogadóak.
Jóni masszázs.
Írj bizalommal.
Írj bizalommal.
Sziasztok! Ma estére keresek párt bpn. Ápolt ,normális, potens magas férfi vagyok. Akár egész éjjel ráérek! Találkozni is merek! Írjatok és adok elérhetőséget!
párt támogatnék ma
Sziasztok!Taxis,fuvart vállal Bpen!Szívesen szállítalak Bp-en bárhová,fizetés természetben!Párokat swingerbe (hogy ihassatok alkoholt) meg haza,ingyen fuvarként megbeszéljük!!!!
Sziasztok. Bük-Sopron közt keresek unatkozó,vagy elhanyagolt hölgyet tartós szex partneri kapcsolatra. Nem baj ha piszkos a fantáziád,vagy ha kiszeretnél próbálni valamit. Én benne vagyok mindenben. feri196906@freemail.hu
Sziasztok! Nyitott gátlásoktól mentes átlagos házaspárral párral ismerkednék diszkrét tartós kapcsolatra Tolna megye Szekszárd. Privát üzeneted várom!
Sziasztok! Ma estére keresek párt bpn. Ápolt ,normális, potens magas férfi vagyok. Akár egész éjjel ráérek! Találkozni is merek! Írjatok és adok elérhetőséget!

Gyuri +Kati vagyunk.
Jóni masszázs.
Írj bizalommal.
Írj bizalommal.
Sziasztok!
Értelmes,figyelmes,hetero férfivel ismerkednénk.
Értelmes,figyelmes,hetero férfivel ismerkednénk.
Keresek ma délelöttre, 10 h-tól extra perverz fantáziával rendelkező,,gátlástalan akárkit (férfi,nő,pár,barátok) kukkolásra, kocsisexre,masztira és talán dugásra. Férjem és kedvenc vibrátorom társaságában, bármikor szívesen masztizok. De ma azt akarom, először kukkolj, ha izgat lássalak is és ha masztizni is mersz nekem már kész vagyok talán bármire. Tépd fel a kocsisajtót és az ülésből kikapva dobj a hátsó ülésre, miközben ujjaid vadul támadásba indulnak. Ne érdekeljen különösebben a tiltakozásom, nyald ki mind a két lukam annyiraí, hogy kökeményen megbaszhasd és végül számba ,bárhova ahová szeretnél spriccelj. Na de ne érd be ennyivel, mert tágítsd ki annyira a pinámat, hogy bármi számodra izgatót beletudj tolni Én az ökölsexet akarom, tehát légy kitartó és szeress játszani. Nyugi, ha ügyes vagy nem leszek hálátlan, mert bármire hajlandó leszek. Ja és vállald be, párom minderről videozni fog telefonnal, hogy legyen mire masztizni. Természetesen kérésre arc nélül. Ha téged is izgat te is megkapod a filmet emlékbe.
Szóval ha erre képes vagy és téged is izgat kedves idegen, találkozunk biztos
Ja, egyszer már kipipált embert nem szeretnék. Ha úgy érzem átvertél és nem hozod az evárásaimat, simán kiraklak szó nélkül, mert én egyértelműen leírtam mit szeretnék, bár ezt szinezheti tovább a te fantáziád is
Szóval ha elég a dugás és az anál neked már a perverz fogalomba tartozik, ne gyere, mert nem leszek aranyos.
Sok fantáziáló, kamus, zero sexualitást magamhoz engedtem, de ebből már elég, nem izgató számomra.
Puszi
Szóval ha erre képes vagy és téged is izgat kedves idegen, találkozunk biztos

Ja, egyszer már kipipált embert nem szeretnék. Ha úgy érzem átvertél és nem hozod az evárásaimat, simán kiraklak szó nélkül, mert én egyértelműen leírtam mit szeretnék, bár ezt szinezheti tovább a te fantáziád is

Szóval ha elég a dugás és az anál neked már a perverz fogalomba tartozik, ne gyere, mert nem leszek aranyos.
Sok fantáziáló, kamus, zero sexualitást magamhoz engedtem, de ebből már elég, nem izgató számomra.
Puszi
Kecskeméti párt keresek
Hello,Bajai helyes negyvenes,független,kultúrált pasi vagyok.Ha akadna itt csinos,intelligens hölgy egyedül vagy párjával,aki tartós kapcsolatot szeretne,szívesen ismerkednék vele.Valaki?..
Sziasztok! Szívesen ismerkednék hölgyekkel-párokkal, hetero alapon, nagyon izgatnak a szerepjátékok, és a kukkolás is! Hosszabb távú kapcsolat érdekel igazán! Utazni tudok, helyem nincsen! Diszkréció higénia Adott és Elvárt!! Leveleket privátban várom!
Szeretnék sokmindent kiprobállni gátlások nélkül, keressetek ,,,
Sziasztok!Szombathelyen hölgy,pár?Hely van!Privibe!