Sziasztok! Péntek-szombat-vasárnap lennék a Balatonnál, most ezen a hétvégén. Keresek egy kedves hölgyet, aki találkozás és kölcsönös szimpátia után velem töltene pár napot, természetesen az én költségemre. De Balatonon nyaraló hölgyekkel, párokkal is szívesen összefutnék. Északi parton leszek valahol..de mobilis vagyok.. 47 éves,fiatalos, humoros, 183 cm, 95 kg., kultúrált egyedülálló férfi vagyok. Privát belső levélnek, üzenetnek örülnék, köszönöm.
Sziasztok! Nagyon igényes 40 éves jó szituált pasi vagyok, igényes hasonló beállítottságú hölgyek, párok jelentkezését várom!
Akár Budapest, Balatonfüred,Siófok, Székesfehérvár!
Akár Budapest, Balatonfüred,Siófok, Székesfehérvár!
Sziasztok.Párral ismerkednénk.Barátkozás.szorakozás,strand,szex.
Kecskeméti párt keresek
Bi vagy kíváncsi nővel ismerkednénk.
Hm... finom. Jól nèzel ki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 01. kedd 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 01. kedd 07:32
Törölt felhasználó (1396652)

Sziasztok!
Értelmes,határozott,az adatlapomban írt elvárásoknak is megfelelő férfivel ismerkednék.
Értelmes,határozott,az adatlapomban írt elvárásoknak is megfelelő férfivel ismerkednék.
Sziasztok!
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Pasit keresünk harmadiknak Veszprém közelében... (kérjük olvasd át az adatlapunkat mielőtt írnál)

Sziasztok! Borsodból ismerkednék párokkal lányokkal bi is ok!!!
Sziasztok!
Férfit keresünk házibarátnak.
Férfit keresünk házibarátnak.
Pécsen...Párokhoz,hölgyekhez csatlakoznék.Hétvégén-hétköznap fogadni tudok. Hely megoldott,de szívesen utazok is.
Hölgy vagy pár házibarátja lennék.
Székesfehérvár és környéke.
Székesfehérvár és környéke.
partnert keresek nem egy alkalomra (Somogy- Tolna-Baranya). nagydarab csaj vagyok.nem 25 éves fiúk társaságát keresem 35 felett ha kérhetem.......barátság extrákkal...aki tudja ez mit jelent és szereti a dagi nőket na én azt a pasast keresem...
Szeximádó, erotikus hölgyet keresek játékos szexcsatákra
akár tartós kapcsolatra!
Intelligens, sportos PASI, jelenleg független!!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK hetero alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi!
Utazni és fogadni is tudok
Irj privátot.

akár tartós kapcsolatra!
Intelligens, sportos PASI, jelenleg független!!

Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK hetero alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi!

Utazni és fogadni is tudok

Üdv!
Sziasztok! Kinek lenne kedve talàlkozni kora du.- àn? Csak bp
Szia párt nőt keresek kor alkat nem számít csak a higiénia imádok nyalni dugni szoptatni
Sziasztok! 45-éves heteró férfi vagyok Veszprém megyéből.....Keresem nőt-párt közös élményekre...
Sziasztok!
2017.07.28-31-ig péntek, szombat és vasárnap Szántódon a nyaralónkban fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli hetero 35-42 éves fiúk megkeresését.
Vivadance
2017.07.28-31-ig péntek, szombat és vasárnap Szántódon a nyaralónkban fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli hetero 35-42 éves fiúk megkeresését.
Vivadance