Sziasztok
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Sziasztok!
Férfit keresünk hármas játékokhoz.
Férfit keresünk hármas játékokhoz.
Nov. 10 DL . HÖLGY -PÁR AKÁR KÖZÖS UTAZÁSSAL
Sziasztok. Duci hölgytagu pár vagyunk.Ma estére keresünk párt.Fogadni tudunk.
Hali, szívesen leveleznék 40 feletti nővel akit szintén érdekelne a szex egy fiatal kiéhezett sráccal!
Hello,csinos,igényes hölgy partnere lennék hosszú távon,stabil kapcsolatban.Bajai fiatalos negyvenes,független,helyes pasi vagyok.
Idősebb párt keresek,szexkapcsolatra,szabolcsból.
Sziasztok. Párt, fiút, fiúkat keresünk dél-dunántúlról.
Nyíregyházán párokhoz csatlakoznék,többest keresek.Én kicsi fiúka vagyok,elérhetőséget írjatok.
Dunaújvároi "magányos" párt vaggy hölgyet igényei szerint szolgálnék..felső korhatár nincs..privátban írj..
Budapesti elhanyagolt szeretőmet keresem. +40 -es
Én ápolt igényes megbízható férfi vagyok.
hapsy@c2.hu
Én ápolt igényes megbízható férfi vagyok.
hapsy@c2.hu
Sziasztok! Ismerkednék intelligens diszkrét és nyitott párral, házaspárral.
Sziasztok! Pár ismeretségét keressük közös szex élményekhez.
Párt nőt bi ffit keresek imádok szopatni szopni nyalni dugni kor alkat nem számít csak a higiénia
4-én Szombaton mennénk valamerre!
Párok és hölgyek akik ráérnek és ismerkednének velük?? Esetleg 2-3 párból álló házibuli? Kecskemétiek vagyunk de utazni tudunk!
Priviben léyszi!
Párok és hölgyek akik ráérnek és ismerkednének velük?? Esetleg 2-3 párból álló házibuli? Kecskemétiek vagyunk de utazni tudunk!
Priviben léyszi!
Negyvenes buja hölgyet keresünk Baranya és környékéről.
Ha esetleg egy korombeli szóló pasi is beleférne akkor Esztergomban
van helyem egy kis hancúrra.
sexveletek@gmail.com (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 30. hétfő 03:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 30. hétfő 03:30
van helyem egy kis hancúrra.
sexveletek@gmail.com (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 30. hétfő 03:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (915896)

4-én Szombaton mennénk valamerre!
Priviben léyszi!
Priviben léyszi!
Diszkrét szeretőmet keresem Nő személyében alkalmanként.
Én ápolt igényes komoly férfi vagyok.
hapsy@c2.hu
Én ápolt igényes komoly férfi vagyok.
hapsy@c2.hu
Esztergom Szentendre között ismerkednék.