Sziasztok. Hölggyel ismerkednék laza de tartós kapcsolatra! 37 éves pesti ffi vagyok! Viber szám az adatlapon!
Sziasztok Győri vagy környéki biszex pár házi barátja lennék hosszabb távon is
Részletek a lapomon
Részletek a lapomon
Sziasztok.Hétfőn Debrecenben leszek.Aki szeret szopni az írjon.
Hölgyek-párok-aktív bi férfiak (kortól és kinézettöl függetlenül) írjatok ha:
Szeretnétek egy mackós férfit akit a szexben bármire használhatok (bármire kapható)! Csak a fantáziátok szab határt (NO TABU)!
Szeged és környéke, utazni tudok (autóm van)!
Szeretnétek egy mackós férfit akit a szexben bármire használhatok (bármire kapható)! Csak a fantáziátok szab határt (NO TABU)!
Szeged és környéke, utazni tudok (autóm van)!
Hölgyet, párt keresek, akik találkozni is mernek és nem csak ábrándoznak! mobilis vagyok!Autós kaland is oké! Van aki találkoznának velem?
Sziasztok! Ma estére 05.12 pénteken párt pesten! Ápolt normális férfi vagyok! Helyem nincs! 305057875
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok. Naturizmust, kirándulást, szaunázást kedvelő korunkbeli párral ismerkednénk, barátkoznánk. Csak párok privát üzeneteit várjuk.
Sziasztok!!! Szombat vagy vasárnap estére keresek párt lányt bi is Borsod előny
Ma délután Gyöngyös, hatvan környékékén keresek hölgyet aki szereti ha kényeztetik. Akár viszonzás nélkül is!
Sziasztok. Péntek estére keresünk valós párt. Helyünk van.
Sziasztok.Egy igényes párhoz csatlakoznék.Miskolc plusz 100km.
Békéscsabai 48 éves ápolt,fiatalos pasi vagyok,ismerkednék minden jóra
Sziasztok!45-55 és közötti házaspárokat keresünk Békés és Csongrád megyéből párcserés szexre,női bi is érdekelne.Privát levelet várunk.
Édes hármashoz keresünk egy hölgyet.
Sziasztok. Hölggyel ismerkednék laza de tartós kapcsolatra kortól függetlenül! 37 év pesti ffi vagyok! Viber szám az adatlapon!
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
13 án Szombaton este tudunk fogadni, szabad a lakás!
Keresünk Párokat és Hölgyeket akik meglátogatnának minket!
Ennyire nincs itt komolyan kereső PÁR???? Vagy ennyire rondák lennénk???
Esetleg utazni tudó komoly nem kamus pasi is szóba jöhet!!
Privátban kérjük a megkeresést!
Keresünk Párokat és Hölgyeket akik meglátogatnának minket!
Ennyire nincs itt komolyan kereső PÁR???? Vagy ennyire rondák lennénk???
Esetleg utazni tudó komoly nem kamus pasi is szóba jöhet!!
Privátban kérjük a megkeresést!
Sziasztok.Péntek estére keresnénk valós párt.Fogadni tudunk.
Sziasztok! Ismerkednék középkorú házaspárral párral hölgyel tartós diszkrét kapcsolatra akik valóban ismerkedni szeretnének. Ha van aki komolyan gondolja irj üzenetet. Szekszárd és környéke.