Helló! Párt keresek Bp-en (hely van) vagy a környéken , mobil vagyok.
Párokat keresünk közös szexre!
Hölgyeket is keresünk harmadiknak,ebben az esetben kisebb anyagi támogatás is szóba jöhet!
Nem profit keresünk!!!!!!!!
Priviben kérjük az üzeneteket!
Hölgyeket is keresünk harmadiknak,ebben az esetben kisebb anyagi támogatás is szóba jöhet!
Nem profit keresünk!!!!!!!!
Priviben kérjük az üzeneteket!
Sziasztok Szombat estére keresek Bp.i párt,hölgyet,csajt,helyem sajnos nincsen.Dohányzok
Párokat-Lányokat keresünk!!!!
Pasink van köszönjük!!
Priviben kérnénk!
Pasink van köszönjük!!
Priviben kérnénk!
Budapesti pár vagy hölgyet keresek mára 44 éves vékony sportos pasi vagyok 19 cm farok
Fejér megyében ill bizonyos távolságon belül környezőekben is keresek,hölgyet,párt mindkét félnek de csak aktív félként,shemale ill cd,bi igazán nőies,női rucis borotvált srácot .Adatlapot olvass és a többit privátban.
Jól szituált budapesti férfiként keresném olyan főleg 45 feletti hölgyek társaságát akik szívesen töltenének akár beszélgetéssel is időt velem , hogy színesebbé tehessük egymás hétköznapjait. Szimpátia esetén termesztésen bármi alakulhat

Sziasztok! Hölgyet, párt keresek kellemes időtöltésre Bp és Pest megye keleti részéről. Az adatlapomon ŕeszletes bemutatkozást találtok.
Kedves 40-es nemdohányzó duci maci telt párral esetleg pasival ismerkednénk
Sziasztok !
Párthoz csatlakoznék diszkréten, a hölgy örömére.
Szívesen kipróbálnám a hármas felállást.
Privát .
Párthoz csatlakoznék diszkréten, a hölgy örömére.
Szívesen kipróbálnám a hármas felállást.

Privát .
Szívesen találkozunk veled,ha egy gyengéd érintésre vágysz egy érzéki és kedves nőtől.Csak is kizárólag hölgy jelentkezését várjuk.
Párokat-Lányokat keresünk!!!!
Pasink van köszönjük!!
Priviben kérnénk!
Pasink van köszönjük!!
Priviben kérnénk!
Sziasztok,
Korábban elírtam a dátumot, 14-ére keresek Szegeden kiéhezett házigazdá(ka)t, de akár már 13-án, péntek este kezdődhet a hancúr!
Írjatok!
Korábban elírtam a dátumot, 14-ére keresek Szegeden kiéhezett házigazdá(ka)t, de akár már 13-án, péntek este kezdődhet a hancúr!
Írjatok!
Sziasztok,Intelligens,csinos hölggyel ismerkednék tartós,szex centrikus kapcsolat céljából.Hangsúlyosan az erotika dominálna,de ha úgy alakulna,többről is lehetne szó.Érdekelne megértő és megbízható pár diszkrét társasága is hosszú távon.Hozzájuk kezdőként csatlakoznék a hölgy kedvére.Bajai,független,kulturált pasi vagyok.Ha felkeltettem érdeklődésedet,privát üzenetben jelezd kérlek.Köszi!
Sziasztok,
Január 16-án Szegeden hivatalos vagyok egy buliba, utána azonban reggelig, sőt, akár másnap is végig szexelnék, ha akadna egy kiéhezett házigazda (szóló hölgy, pár, esetleg egy szexi travi). Értelemszerűen ha összejön a dolog, akkor ennek megfelelően (tehát visszafogottan) buliznék, és hamar "visszavonulnék" alkalmi szálásadómhoz wink
Igényes, harmincas, nem független pasi vagyok, 18/4 borotvált farokkal, nagy potenciával (3-4x is élvezek minimális szünetekkel egymás után). Bi is o.k., aktív vagyok!
Írjatok!
Január 16-án Szegeden hivatalos vagyok egy buliba, utána azonban reggelig, sőt, akár másnap is végig szexelnék, ha akadna egy kiéhezett házigazda (szóló hölgy, pár, esetleg egy szexi travi). Értelemszerűen ha összejön a dolog, akkor ennek megfelelően (tehát visszafogottan) buliznék, és hamar "visszavonulnék" alkalmi szálásadómhoz wink
Igényes, harmincas, nem független pasi vagyok, 18/4 borotvált farokkal, nagy potenciával (3-4x is élvezek minimális szünetekkel egymás után). Bi is o.k., aktív vagyok!
Írjatok!
sziasztok bi ffit nöt párt keresek kor alkat nem suámit én 45 éves ffi vagyok
25 éves férfi, idősebb budapesti hölgyel/párral ismerkedne minden jóra! privát üzenetben elérhető vagyok.
Sziasztok! Ismerkednék olyan hölgyel párral házaspárral akik szeretik a finom gyengéd érzéki szexet és masszázst!

Bi csajszit, vagy párt keresünk

Sziasztok
Budapesti hölgyet vagy párt keresek
44 éves vékony sportos pasi vagyok
Budapesti hölgyet vagy párt keresek
44 éves vékony sportos pasi vagyok