Sziasztok. Ma, holnap este hozzánk hasonló alkatú párt fogadnánk
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok 45 é. Szombathelyi pasi keres Lányt vagy Hölgyet akár Bi.Lánypárt aki(k) felavatnák felcsatolhatóval a szűz fenekem.Helyem van.Rendszeres találka is lehetséges.
URAK KIZÁRVA!!!
URAK KIZÁRVA!!!
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely lesz. Privátban egyeztessünk. Köszönöm.
Sziasztok!
Pest vármegyében ismerkednék 50 év feletti hölggyel vagy párral
Pest vármegyében ismerkednék 50 év feletti hölggyel vagy párral
Sziasztok !
Nyíregyházi lányt keresek állandó kapcsolatra .
Kor nem számít , csak szeresd a szexet !
Nyíregyházi lányt keresek állandó kapcsolatra .
Kor nem számít , csak szeresd a szexet !
Mai estén Siófokon nyaraló kedves hölgy vagy pár aki egy kellemes masszázsra vágyik erotikával fűszerezve...
Privátban várom a komoly megkeresést.
Privátban várom a komoly megkeresést.
Nyíregyházán kedves idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Korombeli vagy idősebb szexuálisan elhanyagolt férjet keresek, méretes szerszámmal előnyben, az adatlapom alapján.

Soproniakkal ismerkednék
Nagyobb mérettel keresek érett pasit, adatlapomon található hölgy 3mas dugasara
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Zalaegerszegen ma, illetve csütörtök este 21 után pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Privátban keress, köszönöm.
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok!
Lányt,párt keresnék! Utazni tudok,adatlapom kitöltve!
Lányt,párt keresnék! Utazni tudok,adatlapom kitöltve!
Biszex aktív/kezdő aktív/heteroflexibilis férfit keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Budapesti 60-as ápolt nem független pasi, hölgy partnerét keresi, aki szereti ha alaposan élvezésig ki nyalják.
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Ismét közeledik Debrecen legnagyobb Fesztiválja!! a CAMPUS!
Nem szeretnél, nem szeretnétek a belépő és pián túl szállásra is költekezni?
Tavaly nagyon sok szép és kellemes emléket szereztem a néhány nap alatt, amire idén is van lehetőség!
Szóló Hölgyként, barátnőkként, vagy párként a fesztiválhoz közeli újkerti lakásomon megpihenhetsz-pihenhettek
a témának megfelelően, én 40 feletti vagyok, de nem probléma, ha te vagy ti fiatalabbak! privát levelet írj, kérlek!
Nem szeretnél, nem szeretnétek a belépő és pián túl szállásra is költekezni?
Tavaly nagyon sok szép és kellemes emléket szereztem a néhány nap alatt, amire idén is van lehetőség!
Szóló Hölgyként, barátnőkként, vagy párként a fesztiválhoz közeli újkerti lakásomon megpihenhetsz-pihenhettek
a témának megfelelően, én 40 feletti vagyok, de nem probléma, ha te vagy ti fiatalabbak! privát levelet írj, kérlek!