Sziasztok! Van pár házaspár hölgy 40 - 55 közötti akik ismerkedni szeretnének és akarnak is diszkrét tartós kapcsolatra. Szekszárd és környékéről? Várom üzeneted!
Sziasztok! (hetero alapon)Indítsunk egy laza masszázzsal, és ha akarjuk, a többi majd alakul....Bp-i Pest megyei hölgyet , párt keresnék napközbeni programra....Bíztató válaszo(to)kat várva privátban:B.
Sziasztok! (hetero alapon)Indítsunk egy laza masszázzsal, és ha akarjuk, a többi majd alakul....Bp-i Pest megyei hölgyet , párt keresnék napközbeni programra....Bíztaó válaszo(to)kat várva privátban:B.
Sziasztok. Bük és környékén keresek lányt -asszonyt könnyed laza szexre nem baj ha 50 +os vagy. Csak szeresd és bírd a szexet.
Sziasztok...
Párt vagy csajszit keresünk esetleg pasit minden földi jóra...(pasiknál max 18-as méret)
Komolytalanok kiméljenek minket na meg a fénykép gyüjtögetők is... utazás ne legyen gond neki vagy nekik...
Párt vagy csajszit keresünk esetleg pasit minden földi jóra...(pasiknál max 18-as méret)
Komolytalanok kiméljenek minket na meg a fénykép gyüjtögetők is... utazás ne legyen gond neki vagy nekik...
Komáromból hölgyek visszajelzését várom, a kor nem akadály

Sziasztok Révfülöpön leszek nyaralni Július 19-23 között kalandod szexet keresek! :P Bármilyen korosztály jelentkezését várom itt vagy a bala211@citromail.hu mail címre passzív vagyok! smile
Nyíregyháza, Tokaj, Sárospatak közelében partnerem keresem.
Sziasztok!
Házibarátot keresünk,1 nő + 2 fiús kapcsolathoz.
Házibarátot keresünk,1 nő + 2 fiús kapcsolathoz.
Szia! 38?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 14. péntek 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 14. péntek 18:26
Törölt felhasználó (1396652)

Sziasztok!
Értelmes,figyelmes,nyitott gondolkodású,40 es férfivel ismerkednék.
Sziasztok!
Sziasztok!
Zalaegerszegi és környéki hölgyek, asszonyok, lányok és párok!
Ha van kedvetek ma, esetleg holnap este/éjszaka hancúrozni egy jót, akkor írjatok a leslie1@citromail.hu-ra!
41 éves pasi
Zalaegerszegi és környéki hölgyek, asszonyok, lányok és párok!
Ha van kedvetek ma, esetleg holnap este/éjszaka hancúrozni egy jót, akkor írjatok a leslie1@citromail.hu-ra!
41 éves pasi

Sziasztok!
Szentendre-Budapest
Párként párt keresünk a 40-es korosztályból... esetleg egy enyhén biszex pasit!
Írjatok... várjuk!
Szentendre-Budapest
Párként párt keresünk a 40-es korosztályból... esetleg egy enyhén biszex pasit!
Írjatok... várjuk!
Sziasztok! Győr környékén keresek kényeztetésre vágyó hölgyet, vagy párt (a nő örõmére). Igényes, intelligens, nem független pasi vagyok. Főleg a korosztályom érdekel, fiatal kislányok nem! (No jó, veled kivételt teszek!
)
Jelölj ismerősnek, vagy üzenj!
P

Jelölj ismerősnek, vagy üzenj!
P
Sziasztok.Hölgyet keresek,aki szereti vagy kipróbálná a fistinget.
Sziasztok! 40-55 közötti párral házaspárral hölgyel ismerkednék tartós diszkrét kapcsolatra elsősorban Szekszárdi vagy környékéről. Várom üzeneted ha nyitottak vagytok.
SZIASZTOK ÉN EGY ISZONYATOSAN JOL SZOPOK(visszajelzések szerint!)PASIKA VAGYOK!AZT MONDJAK A PASIK HOGY JOBBAN SZOPOK MINT A CSAJOK!ÉS IMADOK GUMI NÉLKUL MELYTORKOSAN SZOPNI!ÉS NAGYON IMÁDOM HA SZÁMBA ÉLVEZNEK ÉS JÃL SZÉT BASZÁK A SZÁMAT!
ziasztok!
Hölgy vagy pár társaságát keresem hetero alapon. Utazni tudok de a helyszínt is meg tudom oldani. Amennyiben érdekes lehetek kérlek írj(atok).
Hölgy vagy pár társaságát keresem hetero alapon. Utazni tudok de a helyszínt is meg tudom oldani. Amennyiben érdekes lehetek kérlek írj(atok).
Sziasztok!Hölgyet,párt keresek tartós kapcsolatra Szombathelyen.Találkozás nálam,Privibe írjatok!
Sziasztok!
Marcali környékéröl keresek hölgyeket párokat mindenre nyitott vagyok...
Nem számit hogy menyi idös vagy,csak utazni tudj helyel rendelkezem...
Marcali környékéröl keresek hölgyeket párokat mindenre nyitott vagyok...
Nem számit hogy menyi idös vagy,csak utazni tudj helyel rendelkezem...