Sziasztok...Martonvásári 50-es pasi vagyok....van lakásom,autóm, jól keresek...és még tudok is... smile ) szeretnék egy Nőt akivel jól éreznénk egymást...

Sziasztok! Kiskunhalasi nőt keresek. Kor, alkat nem lényeg
gyönyörű és sexi vagy....
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 26. szerda 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 26. szerda 08:06

Törölt felhasználó (1396652)

Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednék.
Sziasztok...Martonvásári 50-es pasi vagyok....van lakásom,autóm, jól keresek...és még tudok is...
) szeretnék egy Nőt akivel jól éreznénk egymást...
)

Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok! A mai napra vagy akàr egész napos programhoz keresem tàrsam akàr többek személyében, hosszas együtléthez! Csak bp

Sziasztok! 40-55 közötti párral házaspárral ismerkednék tartós diszkrét kapcsolatra elsősorban Szekszárd és környékéről.
Sziasztok,egyedülálló fiatalos negyvenes,jóképű,kultúrált pasi vagyok Bajáról,reális távolságon belül ismerkednék csinos,vonzó hölggyel,intelligens,igényes párral,akik állandó partnert szeretnének stabil kapcsolatban.
Sziasztok. Párt, házaspárt keresünk párcserére Tolna, Somogy, Baranya megyékből. Nálunk a hölgy telt, duci. Csak fogadni tudunk.
Szép éhes pina
(Ez egy válasz notle üzenetére (2017. 07. 26. szerda 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép éhes pina
(Ez egy válasz notle üzenetére (2017. 07. 26. szerda 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok. Vas megyében Bük környékén keresek 50 fölötti hölgyet tartós diszkrét szex partnernek.
.
40 körüli hölgyet kényeztetnék
Sziasztok!
40 feletti férfivel ismerkednék, minden jó céljából

Sziasztok! Nagyon igényes 40 éves jó szituált pasi vagyok, ígényes hasonló beálitottságú hölgyek, párok jelentkezését várom!
Akár Budapest, Balatonfüred , Siófok!
Akár Budapest, Balatonfüred , Siófok!
Ezen a héten hellyel rendelkező párt keresünk.