Sziasztok. Bük-Sopron környékén keresek szex partnernek tini lányt-párt-barátnőket vagy a másik véglet 50-55 fölötti unatkozó hölgyet- párt- barátnőket. Minden érdekel ami élvezetet okoz enyhe perverzítás jöhet. Írjatok bátran, nem harapok (csak ha szeretnéd).
40-es heteró párként keresünk párt,szoló fiut agu-18 ra Dremland látogatás....Vp megyéböl indulunk esetleg aki csatlakozna?
Sziasztok! Nagyon igényes 40 éves jó szituált pasi vagyok, igényes hasonló beállítottságú hölgyek, párok jelentkezését várom!
Akár Budapest, Balatonfüred,Siófok, Székesfehérvár!
Akár Budapest, Balatonfüred,Siófok, Székesfehérvár!
Sziasztok.Miskolc Nyíregyháza vonalon keresek egy csinos hölgyet vagy párt.
Negyvenes lány cicust keresünk közös dorombolásra.
Sziasztok. Bük-Sopron környékén keresek szex partnernek tini lányt-párt-barátnőket vagy a másik véglet 50-55 fölötti unatkozó hölgyet- párt- barátnőket. Minden érdekel ami élvezetet okoz enyhe perverzítás jöhet. Írjatok bátran, nem harapok (csak ha szeretnéd).
Szabad a hétvégém,hölgyekkel ismerkednék bármire,strand,nudi,dumcsi,kirándulás stb.Utazás nem gond,kocsim van.
pussssz
pussssz
Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednék.
Idősebb párt,férfit keresek.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok!Szombathelyen hellyel rendelkezek (ha Nektek nem lenne),párok (pasi-csaj,csaj-csaj),hármasok,négyesek nyugodtan jelentkezhettek.Kukkolás,esetleg csatlakozás.Privátba írjatok
üdv)))
Csepelről vagyok))
partnert keresek, sok mindenre nyitottan, befogadóan...))
pl párokra is mind 2 félre...)))
Csepelről vagyok))
partnert keresek, sok mindenre nyitottan, befogadóan...))
pl párokra is mind 2 félre...)))
Ma estére keresek bi párt , utazni tudok , akár támogatok is.
liezon5@freemail.hu
liezon5@freemail.hu
Hello,Bajai kellemes negyvenes,jóképű,független pasi vagyok.Csinos vonzó hölggyel,intelligens,igényes párral ismerkednék tartós,stabil kapcsolathoz.Van itt aki ilyet keres?..
Veszprém környéki párok, pasik? Kérjük olvass adatlapot mielőtt levelet írnál. Köszi

Part nőt bi ffit keresek ozdra kölcsön orára helyem van imádom nyalni dugni szoptatni szopni
Sziasztok!
Idősebb párt ,vagy idősebb férfit keresek!
Sziasztok.Biszex párt vagy férfit keresek Nyíregyházán vagy Debrecenben.Szeress szopni.
Doromboló cicát keresünk,hölgy személyében.