Sziasztok!Hölgy,pár Szombathelyen?Nálam.Privibe írjatok!
Délelőttönként hölgyeket kényeztetnék,Káposztásmegyer , Farkaserdő u környék, csak sex, semmi más!Válaszokat üzenetben kérem , köszönöm.
Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednék.
Sziasztok!
Sziasztok!
Bi ffit párt keresek imádok nyalni dugni szoptatni szopni
Sziasztok.Nyíregyházán igényes hölgy,pár van?
Párokat, házaspárokat keresünk párcserés kapcsolatra, valamint férfiakat cuckold játékokra, gangbangre.
Hello,fiatalos negyvenes,jóképű,független pasi vagyok Bajáról.Csinos,igényes hölggyel,párral ismerkednék,akik állandó partnert szeretnének tartalmas együttlétekhez.
Édes hármasra hölgyet keresünk.
Párokkal Lányokkal ismerkednénk hármas négyes szex reményében!
Privát üziket várunk!
Privát üziket várunk!
Intelligens férfi idősebb pár barátságát keresi hosszútávra!
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti párt keresek mindkét fél örömére.
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti párt keresek mindkét fél örömére.
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok!
30-án és 31-én Balatonszemesen leszünk a szabadstrandon.Ráérünk pénteken hazamenni...A keresési feltételeknek megfelelő szexpartnert,szexpartnereket keresünk.Szóló fiúk 40év alatt,18cm felett....Üzeneteket privátban....Szállás szexel.....
30as pasi ismerkedne olyan asszonyokkal akik szivesen vennék egy fiatalember figyelmét. Orommel randevúznék majd alakul ahogy alakul. Nem titkolom imádom a 40 feletti hölgyek figyelmét. Inteligens színhaz, vacsora, múzeum, koncert, pub stb kompatibilis férfi vagyok
irj privátban és megbeszéljük

Negyven feletti nőt keresünk édes hármashoz.
Sziasztok. Párt, házaspárt keresünk párcserére, pasikat a feleség részére, akár egyszerre többet is.
Bp-en keresek partnert / partnereket.
Sziasztok. Bük-Sopron környékén keresek szex partnernek tini lányt-párt-barátnőket vagy a másik véglet 50-55 fölötti unatkozó hölgyet- párt- barátnőket. Minden érdekel ami élvezetet okoz enyhe perverzítás jöhet. Írjatok bátran, nem harapok (csak ha szeretnéd).