Sziasztok! Párral házaspárral ismerkednék tartós diszkrét kapcsolatra. Szekszárd és környékéről.
kár hogy lekéstem
DE van,a holgy oromere csak
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 28. csütörtök 04:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 28. csütörtök 04:26
Törölt felhasználó (915896)

Ennyire nincs itt VALÓS és ismerkedni is akaró pár????
Se pasi akinek esetleg helye is volna??
Ha véletlen mégis akkor privát üziket várnánk!
Se pasi akinek esetleg helye is volna??
Ha véletlen mégis akkor privát üziket várnánk!
Elhanyagolt feleseggel kapcsolatot keresek,egymas oromere,zala,somogy,veszprem megye
Sziasztok!
Domináns,gátlásoktól mentes,hetero férfivel ismerkednénk,olvass adatlapot is.
Domináns,gátlásoktól mentes,hetero férfivel ismerkednénk,olvass adatlapot is.
Bi játékokra keresek bi ffit párt
Sziasztok 20. DL . látogatáshoz Hölgyet - párt keresnénk Mi Győrből indulunk akár mehetnénk közösen is
Csinosan telt, molett hölgyet, keresek kortól függetlenül alkalmi, de nem egyszeri alkalomra vagy párokhoz csatlakozom
Light biszex házibarátot keresünk SZENTENDRÉN!!!
40-es pár (ffi-nő) vagyunk... csak a közelből, csak fotóval....
Sportos, borotvált, nem túl nagyfarkú pasit keresünk, akivel közös pár napos utazás is lehetséges!
Írj! Várjuk!
40-es pár (ffi-nő) vagyunk... csak a közelből, csak fotóval....
Sportos, borotvált, nem túl nagyfarkú pasit keresünk, akivel közös pár napos utazás is lehetséges!
Írj! Várjuk!
21-én Szombaton szeretnénk valami házi bulin részt venni ahol csak 2-3 pár van, vagy pasival és nővel párral ismerkednénk hogy kihasználjuk a hosszú hétvégét!!
Akik komolyan gondolnák várjuk a privát üziket de tényleg csak olyan írjon aki komolyan is gondolja ne raboljuk egymás idejét!! Köszi
Akik komolyan gondolnák várjuk a privát üziket de tényleg csak olyan írjon aki komolyan is gondolja ne raboljuk egymás idejét!! Köszi
Párt nőt bi FFIt keresek kor alkat nem számít csak a higiénia
Sziasztok 20. DL . látogatáshoz Hölgyet - párt keresnénk Mi Győrből indulunk akár mehetnénk közösen is
Holnap (kedd) 10:00-től 18:00-ig Bükfürdő szaunavilágában leszek .... Szívesen venném ismerkedni vágyó HÖLGYEK,PÁROK érdeklődését, kukkolását... Bármi megtörténhet!
Kellemes mérettel rendelkezem (20/5cm) Ismertetőjegy: piros fejkendő...

21-én Szombaton szeretnénk valami házi bulin részt venni ahol csak 2-3 pár van, vagy pasival és nővel párral ismerkednénk hogy kihasználjuk a hosszú hétvégét!!
Sziasztok 20. DL . látogatáshoz Hölgyet - párt keresnénk Mi Győrből indulunk akár mehetnénk közösen is ....
Sziasztok. Tartós szex partnerem keresem anyuka -párok-érett hölgy személyében Bük- Sopron környékén. feri196906@freemail.hu
Sziasztok! Budapesti nős ápolt 60-as pasi,házi barátja lenne párnak a hölgy örömére,hetero,kor alkat nem számít,legyél diszkrét, nincs helyem,tudok utazni nem nagy távolságba szeretek nyalni.
Sziasztok!
Domináns,gátlásoktól mentes,hetero férfit keresünk házibarátnak.
Domináns,gátlásoktól mentes,hetero férfit keresünk házibarátnak.
Sziasztok! Intelligens diszkrét 35-55 közötti párral házaspárral ismerkednék tartós kapcsolatra.
Sziasztok!
Bp.-i/Pest m.-i párhoz csatlakoznék, szívesen végignézném a szeretkezéseteket, amennyiben izgat benneteket, ha valaki "kukkol", esetleg be is szállhatok, akár mindkettőtök örömére.
Minden téren megbízható, igényes, független férfi vagyok.
Bp.-i/Pest m.-i párhoz csatlakoznék, szívesen végignézném a szeretkezéseteket, amennyiben izgat benneteket, ha valaki "kukkol", esetleg be is szállhatok, akár mindkettőtök örömére.
Minden téren megbízható, igényes, független férfi vagyok.