Esztergom Szentendre között ismerkednék.
Diszkrét szeretőmet keresem Nő személyében alkalmanként.
Én ápolt igényes komoly férfi vagyok.
hapsy@c2.hu
Én ápolt igényes komoly férfi vagyok.
hapsy@c2.hu
Ha esetleg egy korombeli szóló pasi is beleférne akkor Esztergomban
van helyem egy kis hancúrra.
sexveletek@gmail.com (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 30. hétfő 03:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 30. hétfő 03:30
van helyem egy kis hancúrra.
sexveletek@gmail.com (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 30. hétfő 03:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (915896)
4-én Szombaton mennénk valamerre!
Párok és hölgyek akik ráérnek és ismerkednének velük?? Esetleg 2-3 párból álló házibuli? Kecskemétiek vagyunk de utazni tudunk!
Priviben léyszi!
Párok és hölgyek akik ráérnek és ismerkednének velük?? Esetleg 2-3 párból álló házibuli? Kecskemétiek vagyunk de utazni tudunk!
Priviben léyszi!
Negyvenes buja hölgyet keresünk Baranya és környékéről.
4-én Szombaton mennénk valamerre!
Priviben léyszi!
Priviben léyszi!
Párt nőt bi ffit keresek imádok szopatni szopni nyalni dugni kor alkat nem számít csak a higiénia
Sziasztok! Pár ismeretségét keressük közös szex élményekhez.
Sziasztok! Ismerkednék intelligens diszkrét és nyitott párral, házaspárral.
Budapesti elhanyagolt szeretőmet keresem. +40 -es
Én ápolt igényes megbízható férfi vagyok.
hapsy@c2.hu
Én ápolt igényes megbízható férfi vagyok.
hapsy@c2.hu
Dunaújvároi "magányos" párt vaggy hölgyet igényei szerint szolgálnék..felső korhatár nincs..privátban írj..
Nyíregyházán párokhoz csatlakoznék,többest keresek.Én kicsi fiúka vagyok,elérhetőséget írjatok.
Sziasztok. Párt, fiút, fiúkat keresünk dél-dunántúlról.
Idősebb párt keresek,szexkapcsolatra,szabolcsból.
Hello,csinos,igényes hölgy partnere lennék hosszú távon,stabil kapcsolatban.Bajai fiatalos negyvenes,független,helyes pasi vagyok.
Hali, szívesen leveleznék 40 feletti nővel akit szintén érdekelne a szex egy fiatal kiéhezett sráccal!
Sziasztok. Duci hölgytagu pár vagyunk.Ma estére keresünk párt.Fogadni tudunk.
Nov. 10 DL . HÖLGY -PÁR AKÁR KÖZÖS UTAZÁSSAL
Sziasztok!
Férfit keresünk hármas játékokhoz.
Férfit keresünk hármas játékokhoz.
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Sziasztok

plusz
Rosses