Holnap este Budapesti párhoz csatlakoznék.
45 éves ápolt,vastag farkú pasi vagyok.
Enyhe bi belefér.Izgat a dolog
45 éves ápolt,vastag farkú pasi vagyok.
Enyhe bi belefér.Izgat a dolog
Titkos diszkrét kapcsolatot keresek
Hölgyel , heteró férfiként alkalmakra
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Szép napot kívánok!
Tatabány és környékéről keresnek egy kedves 45-65 év közötti hölgyet hölgyet szexkapcsolatra.40 éves nem független fiú vagyok, aki kalandot keres elhanyagolt, szexre vágyó hölgy személyében.
Tatabány és környékéről keresnek egy kedves 45-65 év közötti hölgyet hölgyet szexkapcsolatra.40 éves nem független fiú vagyok, aki kalandot keres elhanyagolt, szexre vágyó hölgy személyében.
Light biszex házibarátot keresünk SZENTENDRÉN!!!
40-es pár (ffi-nő) vagyunk... csak a közelből, csak fotóval....
Sportos, borotvált, nem túl nagyfarkú pasit keresünk, akivel közös pár napos utazás is lehetséges!
Írj! Várjuk!
Sportos, borotvált, nem túl nagyfarkú pasit keresünk, akivel közös pár napos utazás is lehetséges!
Írj! Várjuk!
Csodálatos kapcsolatot keresek
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Nőt párt bi FFIt keresek kor alkat nem számít
Sopron és környékén keresek párt ahol házibarát lennék 48 vagyok. Ha szeretnétek mindkét fél örömére.
feri196906@freemail.hu
feri196906@freemail.hu
Hello,ha lenne itt igényes pár,egyedülálló hölgy,aki tartós kapcsolatot keres,szívesen ismerkednék velük.Bajai független,megbízható,helyes pasi vagyok.
Sziasztok! Balaton déli part és környékén ,keresek hölgyet ,bármely korosztályból
Sziasztok!Hölgy,pár Szombathelyen?Nálam!Privibe írj!
Ma 12:00-tól 20:00-ig Aquasziget Esztergom szaunavilágában leszek .... Szívesen venném ismerkedni vágyó HÖLGYEK,PÁROK érdeklődését, kukkolását... Bármi megtörténhet! Kellemes méret (20/5cm) , piros fejkendő...
Holnap délelőtre keresek párt nőt bi ffit
Ma délelőtre keresek párt FFIt nőt orális játékokra nyalakodasra kor alkat nem számít
Csodálatos kapcsolatot keresek
Hölggyel , heteró férfiként alkalmakra
hapsy@c2.hu
Hölggyel , heteró férfiként alkalmakra
hapsy@c2.hu
Hetero pasit keresek Debrecenből, akivel partiba vághatnánk két biszex nőt.Bővebben erről privát üzenetben.
Írj! Várjuk!
Írj! Várjuk!
Sziasztok. Párokat, pasikat keresünk, dél-dunántúlról.
Sziasztok! Ismerkednék nyitott párral, házaspárral diszkrét tartós kapcsolatra. Szekszárd és környékéröl.
Kecskeméti párt keresek
Írj! Várjuk!
Írj! Várjuk!