Sziasztok! Ismerkednék nyitott párral, házaspárral diszkrét tartós kapcsolatra. Szekszárd és környékéröl.
Sziasztok. Párokat, pasikat keresünk, dél-dunántúlról.
Light biszex házibarátot keresünk SZENTENDRÉN!!!
40-es pár (ffi-nő) vagyunk... csak a közelből, csak fotóval....
Sportos, borotvált, nem túl nagyfarkú pasit keresünk, akivel közös pár napos utazás is lehetséges!
Írj! Várjuk!
Sportos, borotvált, nem túl nagyfarkú pasit keresünk, akivel közös pár napos utazás is lehetséges!
Írj! Várjuk!
Hetero pasit keresek Debrecenből, akivel partiba vághatnánk két biszex nőt.Bővebben erről privát üzenetben.
Csodálatos kapcsolatot keresek
Hölggyel , heteró férfiként alkalmakra
hapsy@c2.hu
Hölggyel , heteró férfiként alkalmakra
hapsy@c2.hu
Ma délelőtre keresek párt FFIt nőt orális játékokra nyalakodasra kor alkat nem számít
Holnap délelőtre keresek párt nőt bi ffit
Ma 12:00-tól 20:00-ig Aquasziget Esztergom szaunavilágában leszek .... Szívesen venném ismerkedni vágyó HÖLGYEK,PÁROK érdeklődését, kukkolását... Bármi megtörténhet! Kellemes méret (20/5cm) , piros fejkendő...
Sziasztok!Hölgy,pár Szombathelyen?Nálam!Privibe írj!
Sziasztok! Balaton déli part és környékén ,keresek hölgyet ,bármely korosztályból
Hello,ha lenne itt igényes pár,egyedülálló hölgy,aki tartós kapcsolatot keres,szívesen ismerkednék velük.Bajai független,megbízható,helyes pasi vagyok.
Sopron és környékén keresek párt ahol házibarát lennék 48 vagyok. Ha szeretnétek mindkét fél örömére.
feri196906@freemail.hu
feri196906@freemail.hu
Nőt párt bi FFIt keresek kor alkat nem számít
Csodálatos kapcsolatot keresek
Hölgyel , heteró férfiként alkalmakra
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Light biszex házibarátot keresünk SZENTENDRÉN!!!
Írj! Várjuk!
Írj! Várjuk!
Szép napot kívánok!
Tatabány és környékéről keresnek egy kedves 45-65 év közötti hölgyet hölgyet szexkapcsolatra.40 éves nem független fiú vagyok, aki kalandot keres elhanyagolt, szexre vágyó hölgy személyében.
Tatabány és környékéről keresnek egy kedves 45-65 év közötti hölgyet hölgyet szexkapcsolatra.40 éves nem független fiú vagyok, aki kalandot keres elhanyagolt, szexre vágyó hölgy személyében.
Titkos diszkrét kapcsolatot keresek
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Holnap este Budapesti párhoz csatlakoznék.
45 éves ápolt,vastag farkú pasi vagyok.
Enyhe bi belefér.Izgat a dolog
45 éves ápolt,vastag farkú pasi vagyok.
Enyhe bi belefér.Izgat a dolog
Korrekt kapcsolatot keresek
Hölgyet , heteró férfiként alkalmakra
helyem van. hapsy@c2.hu
Hölgyet , heteró férfiként alkalmakra
helyem van. hapsy@c2.hu
Kedves Hölgyek-Párok ismerkednénk közös szexkapcsolat reményében.
Privát üzeneteket várunk!
Privát üzeneteket várunk!