Sziasztok! Nyitott gátlásoktól mentes párt házaspárt keresek diszkrét tartós kapcsolatra hosszabb távra. Tolna megye Szekszárd.
Sziasztok! 50-es pár keres szabadidő kellemesen erotikus eltöltéséhez partnert.
Nyihahaaaaa!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 14. vasárnap 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 14. vasárnap 21:27
Törölt felhasználó (2348442)

Sziasztok! Nagy méretű fiut keresünk....Magunkról 43-46 évesek vagyunk heterók,és dohányzunk!
Péntektől vasárnapig Hmv-helyen leszek, helyem is van, de tudok utazni is.... jó lenne valaki aki rendszeresen összejönne velem, nem csak erre a három napra, képeim a adatlapomon. Hölgyek, párok!
Sziasztok!
Hetero férfit keresünk,hármas élményekhez.
Hetero férfit keresünk,hármas élményekhez.

Sziasztok!
Önmagára és környezetére igényes, budapesti, nem független, diplomás, jóképűnek tartott harmincas pasiként keresek alkalmi vagy rendszeres szexpartnert lányok/hölgyek és párok személyében.
Kor, testalkat kevésbé számít, ápoltság, intelligencia és megbízhatóság annál inkább. A belváros szívében dolgozom, leginkább hétköznapokon 4-5-től kb este 7-8-ig tudok eltölteni néhány élvezetes "túlórát" Veled/Veletek
Persze Bp-n belül nem gond az utazás sem, illetve ha kell, fizetek búvóhelyet is magunknak! Szeretem ezen kívül az izgalmas helyeket is, pl. kocsi, szexmozi, swinger. Képem van, azik számára, akik tudják viszonozni és legalább 1 értelmes levélváltáson túl tudunk jutni
Sportos vagyok, férfias, arcszőrzet is van (de nem elhanyagolt, ahogy a képen majd láthatod is).
Írjatok!
FONTOS: nem hosszas levelezgetésre vágyom, már ezen a héten (péntekig bármelyik nap, pénteken is) tudnék és szeretnék is találkozni
Önmagára és környezetére igényes, budapesti, nem független, diplomás, jóképűnek tartott harmincas pasiként keresek alkalmi vagy rendszeres szexpartnert lányok/hölgyek és párok személyében.
Kor, testalkat kevésbé számít, ápoltság, intelligencia és megbízhatóság annál inkább. A belváros szívében dolgozom, leginkább hétköznapokon 4-5-től kb este 7-8-ig tudok eltölteni néhány élvezetes "túlórát" Veled/Veletek

Sportos vagyok, férfias, arcszőrzet is van (de nem elhanyagolt, ahogy a képen majd láthatod is).
Írjatok!
FONTOS: nem hosszas levelezgetésre vágyom, már ezen a héten (péntekig bármelyik nap, pénteken is) tudnék és szeretnék is találkozni
Sziasztok! Nagy méretű fiut keresünk....Magunkról 43-46 évesek vagyunk heterók,és dohányzunk!
Ma d.u. 4-7 között valaki lány, hölgy, pár Budapest belvárosában? Részletesebb infók rólam PÜ-ben
Kecskemét és környékén partnereket keresek. 100 km-ig utazni is tudok.
Bonyhád -Szekszárd környékén telt pár, párt keres, hellyel!
Sziasztok.Hétvégére Mórahalmi látogatásra keresünk partnert vagy partnereket.Valaki?

Törölt felhasználó (1234592)

Párt keresünk , házhoz nem megyünk !

Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 55 év közötti független hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére, de ez megbeszélés kérdése)!
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 55 év közötti független hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére, de ez megbeszélés kérdése)!
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok! Nyitott gátlásoktól mentes párral, házaspárral ismerkednék diszkrét kapcsolatra hosszabb távra.
Sziasztok!Szombathelyen hölggyel,párral ismerkednék.Hely van!Privátba írjatok!