Nőt párt keresek játékokra nagyobb imádok nyalni kor alkat nem számít
A ma estémet vagy holnap akár az egész napomat, megosztanám egy humoros és kedves hölggyel. Ápolt és igényes tatabányai srác vagyok. Nyitott sok mindenre, de vannak azért határok.
Levelet a postafiókomba várom! Szép estét Mindenkinek!

Sziasztok!
Párom álmát szeretném szülinapjára megvalósítani.
Egy 55 év feletti hölgyet szeretne kényeztetni.
Esetleg valakit érdekelne?
Párom álmát szeretném szülinapjára megvalósítani.
Egy 55 év feletti hölgyet szeretne kényeztetni.
Esetleg valakit érdekelne?
Sziasztok!
Péntek estére/éjjelre keresek kedves hölgyet, párt Budapesten. Diplomás, igényes pasi vagyok, 18/4 intim mérettel. Zsákbamacskát sem szeretnék árulni: nem vagyok független (bár csak szex esetében ez talán kevésbé lényeges). Ha jól érezzük egymást, akkor rendszeres együttlétekben is benne vagyok hosszú távon! Képem itt van, így valamilyen formában a partnertől is elvárás (itt GG-n, mailben, stb)
Péntek estére/éjjelre keresek kedves hölgyet, párt Budapesten. Diplomás, igényes pasi vagyok, 18/4 intim mérettel. Zsákbamacskát sem szeretnék árulni: nem vagyok független (bár csak szex esetében ez talán kevésbé lényeges). Ha jól érezzük egymást, akkor rendszeres együttlétekben is benne vagyok hosszú távon! Képem itt van, így valamilyen formában a partnertől is elvárás (itt GG-n, mailben, stb)
Kor alkat nem szamit part not vi ffit homot travit keresek
Sziasztok!
40 es,hetero férfivel ismerkednénk.
40 es,hetero férfivel ismerkednénk.
Szia,sziasztok !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ha van szimpátia,utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ha van szimpátia,utazás nem gond !

Sziasztok!
Ma késő délutántól estig (kb. 16-21h) keresem partnerem! Diplomás, igényes, sportos pasi vagyok (nem sportszelettől, hanem edzéstől!), 18/4 intim mérettel!
Csak Budapest jöhet szóba, hely kellene!
Képeim vannak, így a jelentkezővel szemben is elvárás!
Ma késő délutántól estig (kb. 16-21h) keresem partnerem! Diplomás, igényes, sportos pasi vagyok (nem sportszelettől, hanem edzéstől!), 18/4 intim mérettel!
Csak Budapest jöhet szóba, hely kellene!
Képeim vannak, így a jelentkezővel szemben is elvárás!
Párt keresek játékokra illetve bi FFI szophatna
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes pasi vagyok !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes pasi vagyok !
Nőt keresünk (ma estére). Kedves Pár vagyunk (33/43 éves), szeximádóak (női biszex belefér). Kor nem számít, csak a szimpátia és higiénia. Budapesten van lakásunk és fogadni is tudunk. Email: ttbudapest@gmail.com
Sziasztok! Nyitott gátlásoktól mentes Szekszárdi párral házaspárral ismerkednék diszkrét tartós kapcsolatra hosszabb távra.
Sziasztok! Budapesti 60.as ápolt nem független pasi vagyok,hölgyet,esetleg párhoz csatlakoznák a hölgy örömére,szeretek nyalni, mindenbe benne vagyok ami jó mindenkinek,nincs búvó helyem de utazni tudok,kor alkat nem számít,légy ápolt és főleg nagyon diszkrét,ha így megfelelnék privátban jelezd.
Sziasztok!
A nevünk Éva és józsef
Éva 50 éves 164 magas és 58 kg szőke félhosszú hajú,
Én 178 cm magas ,49 éves kivül belül fiatalos barna haju és zöld szemű
férfi vagyok.
Tiszták, ápoltak vagyunk
Kedveljük a szex minden formáját
benne vagyunk mindenben tabuk nélkül.kivéve popó sex
Szeretjük az orál , és a
hagyományos szexet bármilyen pózban müvelni
Éva imád nyalni és nagyon jól csinálja de ő is szereti ha egy lány nyalja
Jómagam kedvelem a puncit hosszan kényeztetni nyalni amíg a hölgy el nem élvez akár többször is.
Szeretjük a 2, 1 valamint az 1-2 felállást
kimondottan hölgyet vagy párt keresünk max 16 os farokkal magunk mellé hosszútávon,de csak az írjon aki komolyan is gondolja velünk.képet kérünk ide
renault68@freemail.hu
A nevünk Éva és józsef
Éva 50 éves 164 magas és 58 kg szőke félhosszú hajú,
Én 178 cm magas ,49 éves kivül belül fiatalos barna haju és zöld szemű
férfi vagyok.
Tiszták, ápoltak vagyunk
Kedveljük a szex minden formáját
benne vagyunk mindenben tabuk nélkül.kivéve popó sex
Szeretjük az orál , és a
hagyományos szexet bármilyen pózban müvelni
Éva imád nyalni és nagyon jól csinálja de ő is szereti ha egy lány nyalja
Jómagam kedvelem a puncit hosszan kényeztetni nyalni amíg a hölgy el nem élvez akár többször is.
Szeretjük a 2, 1 valamint az 1-2 felállást
kimondottan hölgyet vagy párt keresünk max 16 os farokkal magunk mellé hosszútávon,de csak az írjon aki komolyan is gondolja velünk.képet kérünk ide
renault68@freemail.hu
Hölgyet, házaspárt keresek diszkrét kapcsolatra. Békéscsaba és környéke. Búvóhely megoldható.
Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pár vagyunk Érdről. Ma este hölgyet, párt vagy extra kis intimmel rendelkező pasit keresünk. Helyünk van
Miskolcon urakat szopnék akár egyoldalúan is!
Sziasztok!Hölgyet,párt keresek Szombathelyen tartós kapcsolatra..Hely van!Privátba írjatok!
Sziasztok! Nyitott gátlásoktól mentes párt házaspárt keresek diszkrét tartós kapcsolatra hosszabb távra. Tolna megye Szekszárd.