Sziasztok!Perverz hölgy,pár Szombathelyen vagy környékén?Hely van!Privibe!
Sziasztok.Duci hölgytagu pár vagyunk Érdről. Ma estére keresnénk hölgyet,párt vagy extra kis intimmel pasit.Helyünk van.
Sziasztok
Hétvégére keresünk-péntek vagy szombat estére csajt vagy párt esetleg pasit kis farokkal
Hétvégére keresünk-péntek vagy szombat estére csajt vagy párt esetleg pasit kis farokkal
Sziasztok!Szombathelyen vagy környékén keresek perverz csajt hosszútávú kapcsolatra!Privibe írj!
Sziasztok.41 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.Szivesen ismerkednék hőlgyekel,párokkal.Kukkolás,élő tali,Skype,ami alakul.Irjatok.Köszi
Sziasztok !
Intelligens, ápolt párhoz csatlakoznék a hétvégén a keleti régióból.
Intelligens, ápolt párhoz csatlakoznék a hétvégén a keleti régióból.
Sziasztok.Duci hölgytagu pár vagyunk Érdről. Ma estére keresnénk hölgyet,párt vagy extra kis intimmel pasit.Helyünk van.
Sziasztok!
Debrecenben, vagy a környékén keresünk mindkét részről biszexuális beállítottságú párt/párokat.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Helyünk van, de utazni sem gond.
E-mailben telefonszám cserére számítunk. cirmoscicus71@gmail.com
Debrecenben, vagy a környékén keresünk mindkét részről biszexuális beállítottságú párt/párokat.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Helyünk van, de utazni sem gond.
E-mailben telefonszám cserére számítunk. cirmoscicus71@gmail.com
Ma napközben és estére keresek, Tatabánya vagy környéki lányt, hölgyet, kellemes időtöltésre. Ez nem feltétlen csak szexet jelent! Levelet privátba várok! Mindenkinek sikeres keresést!
Sziasztok
Hello,Bajai független,helyes negyvenes pasiként csinos hölgy,igényes pár társaságát keresem tartós,stabil kapcsolathoz.Valaki?..
Keresünk beszálló hölgyet harmadiknak a pár hölgy tagjának örömére,illetve párt egymás előtti szeretkezéshez ,esetleg szimpátia esetén más felálláshoz Vas megyében .
Tudunk utazni illetve a mobilitás nem akadály 40-50- es sportos pár vagyunk.
Csak előzetes és kölcsönös szimpátia esetén működhet a dolog.
Keresünk beszálló hölgyet harmadiknak a pár hölgy tagjának örömére Vas megyében .
Sziasztok ismerkednek Szolnok ki hölgyekel parokal.
Sziasztok! 50 fölötti párt keresek pesten és pest megyében hetero alapon.
Ma napközben és estére keresek, tatabánya vagy környéki hölgyet. Kérlek privát jelezz vissza!
Hosszú évek óta együtt lévő egymást szerető 40-es kíváncsi (biszex hajlamú) kezdő pár keres hasonló korú párokat közös huncutkodásokhoz..
Olyan párokat keresnénk ahol a férfi tag aktív.
A hölgy pedig biszex .
Férfi részről elsőre szeretnénk kipróbálni milyen amikor a hölgyek előtt megszopatnál illetve megdugnál... (Átlagos vagy kisebb mérettel rendelkezz...) természetesen a későbbiekben a lányok is beszállnának.
A hölgy részéről pedig elsőre punci nyalást szeretnénk ahol a párod előttünk jól kinyalná az én páromat majd ha minden igaz akkor ugyan ez fordítva is..
Aztán ha ezek összejöttek a későbbieket már közösen találnánk ki..
Elsősorban csak is a leírtaknak megfelelően párokat keresnénk!
Köszönjük, hogy elolvastad..
Olyan párokat keresnénk ahol a férfi tag aktív.
A hölgy pedig biszex .
Férfi részről elsőre szeretnénk kipróbálni milyen amikor a hölgyek előtt megszopatnál illetve megdugnál... (Átlagos vagy kisebb mérettel rendelkezz...) természetesen a későbbiekben a lányok is beszállnának.
A hölgy részéről pedig elsőre punci nyalást szeretnénk ahol a párod előttünk jól kinyalná az én páromat majd ha minden igaz akkor ugyan ez fordítva is..
Aztán ha ezek összejöttek a későbbieket már közösen találnánk ki..
Elsősorban csak is a leírtaknak megfelelően párokat keresnénk!
Köszönjük, hogy elolvastad..
Sziasztok. a héten péntek du n valaki szaunás jakuzzis swinger du n ra jön Budán az egyik klubba? Nők párok? Bp i potens nagyobb méretü igényes férfival? választ priviben várok!
Sziasztok. Holnap délelőtt puncit kényeztetnék akár viszonzás nélkül is. Kor, alkat mellékes ápolt legyél. Pécs és környéke.
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes pasi vagyok !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes pasi vagyok !