Sziasztok,ha lenne itt csinos,igényes hölgy egyedül,vagy párjával,aki állandó partnert keres tartós, bizalmi viszonyhoz,szívesen ismerkednék vele.Bajai független,megbízható,helyes pasi vagyok.
Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednénk.
40 es férfivel ismerkednénk.
Sziasztok! Nyitott gátlásoktól mentes Szekszárdi pár házaspár ismeretségét keresem tartós diszkrét kapcsolatra hosszabb távra. Várom privát üzeneted!
Sziasztok
Hétvégére keresünk-péntek vagy szombat estére csajt vagy párt esetleg pasit kis farokkal
Hétvégére keresünk-péntek vagy szombat estére csajt vagy párt esetleg pasit kis farokkal
Sziasztok.Bi ffi tagú párhoz csatlakoznék.Nyíregyháza és környéke.
Szia!Akkor engem keresel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 20. kedd 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 20. kedd 07:33
Törölt felhasználó (1310322)
VIP

Sziasztok
Ahoz kepest hogy vasarnapra megbeszeltuk a talit azota is folyamatosan kerestek. Sok sikert hozza
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 23. péntek 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 23. péntek 14:38
Törölt felhasználó (3407492)

Sziasztok!
Debrecenben, vagy a környékén keresünk mindkét részről biszexuális beállítottságú párt/párokat.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Helyünk van, de utazni sem gond.
E-mailben telefonszám cserére számítunk. cirmoscicus71@gmail.com
Debrecenben, vagy a környékén keresünk mindkét részről biszexuális beállítottságú párt/párokat.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Minek is keresgeltek?
(Ez egy válasz negyvenes.par üzenetére (2018. 02. 20. kedd 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 20. kedd 20:07

Hosszú évek óta együtt lévő egymást szerető 40-es kíváncsi (biszex hajlamú) kezdő pár keres hasonló korú párokat közös huncutkodásokhoz..
Olyan párokat keresnénk ahol a férfi tag aktív.
A hölgy pedig biszex .
Férfi részről elsőre szeretnénk kipróbálni milyen amikor a hölgyek előtt megszopatnál illetve megdugnál... (Átlagos vagy kisebb mérettel rendelkezz...) természetesen a későbbiekben a lányok is beszállnának.
A hölgy részéről pedig elsőre punci nyalást szeretnénk ahol a párod előttünk jól kinyalná az én páromat majd ha minden igaz akkor ugyan ez fordítva is..
Aztán ha ezek összejöttek a későbbieket már közösen találnánk ki..
Elsősorban csak is a leírtaknak megfelelően párokat keresnénk!
A hölgy pedig biszex .
Férfi részről elsőre szeretnénk kipróbálni milyen amikor a hölgyek előtt megszopatnál illetve megdugnál... (Átlagos vagy kisebb mérettel rendelkezz...) természetesen a későbbiekben a lányok is beszállnának.
A hölgy részéről pedig elsőre punci nyalást szeretnénk ahol a párod előttünk jól kinyalná az én páromat majd ha minden igaz akkor ugyan ez fordítva is..
Szia,sziasztok !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ha van szimpátia,utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ha van szimpátia,utazás nem gond !

Szia! A képeidet nézegetve kedvet kaptam egy kis szaunázáshoz. Sajnos a mostani hétvége nem alkalmas de nagyon remélem még lehet részem minden jóban!!! Keressük egymást!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 23. péntek 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 23. péntek 16:05

Törölt felhasználó (1269942)

Holnapra keresek szauna partnert hölgy, vagy pár személyében Bükfürdőn. "Minden jóban benne vagyok" jeligére
Privát üzeneteket várok.

Privát üzeneteket várok.
Holnapra keresek szauna partnert hölgy, vagy pár személyében Bükfürdőn. "Minden jóban benne vagyok" jeligére
Privát üzeneteket várok.

Privát üzeneteket várok.
Sziasztok!
35-43 év közti csinos igényes párt keresnénk, közös programokra,nem csak kizárólag szexre.
Legyen humorotok, lehessen beszélgetni veletek, érezzük jól magunkat.
Belső leveleket várunk.
Köszönjük.
35-43 év közti csinos igényes párt keresnénk, közös programokra,nem csak kizárólag szexre.
Legyen humorotok, lehessen beszélgetni veletek, érezzük jól magunkat.
Belső leveleket várunk.
Köszönjük.
Sziasztok!
Mi is ilyen pár vagyunk.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Sziasztok
Sziasztok.Duci hölgytagu pár vagyunk Érdről. Ma estére keresnénk hölgyet,párt vagy extra kis intimmel pasit.Helyünk van.
Sziasztok!Perverz hölgyet,párt keresek tartós kapcsolatra Szombathelyen vagy környékén.Hely van!Privátba írjatok!
Sziasztok.Szombat 02,24,Vasvár kke swházibuli.Akit érd,privát érdeklödj.Köszi.
Hosszú évek óta együtt lévő egymást szerető 40-es kíváncsi (biszex hajlamú) kezdő pár keres hasonló korú párokat közös huncutkodásokhoz..
A hölgy pedig biszex .
A hölgy pedig biszex .
Hölgyet, házaspárt keresek diszkrét kapcsolatra. Békéscsaba és környéke!
Érett nőt keresünk csak a nő örömére.