miskolcon urakat szopnék egyoldalúan is!
Szép napot,ha lenne itt csinos és igényes hölgy egyedül,vagy párjával,aki állandó partnert szeretne tartós kapcsolatban,szívesen ismerkednék vele.Bajai helyes negyvenes,független,megbízható pasi vagyok.Valaki?..
Sziasztok Tamás vagyok 38éves masszőr pasi keresek párokat ,lányokat,asszonyokat aki vagy akik el kísérnének engem egy wellnes hétvégére mindent én állok privibe irjatokIde írd a hozzászólásod!
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 55 év közötti párt keresek (akár mindkét fél örömére, de ez megbeszélés kérdése)!
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 55 év közötti párt keresek (akár mindkét fél örömére, de ez megbeszélés kérdése)!
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Ma estére csajt pàrt vagy kisfarkú pasit keresünk.tovàbbiak priviben
Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednénk.
Keresem azt a párt, akik szeretnék, hogy kiszolgáljam, és orálisan kényeztessem őket, egy alárendelt szerepben.
Ma vagy holnap estére keresek, Tatabánya vagy környéki Hölgyet, kellemes időtöltésre. Nem csak szexre, hanem jó beszélgetésre, szórakozásra. Kérlek privátban jelezz vissza! Mindenkinek jó keresést!
Sziasztok! Csütörtök este Balatonalmádiban leszek péntekig! Van esetleg ráérő lány, asszony, pár egy buja huncutkodásra? Igényes, izmos, szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Helyben lenne jó az esti órákban! Írjatok!! Üdv
Sziasztok!
Debrecenben, vagy a környékén keresünk mindkét részről biszexuális beállítottságú párt/párokat.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Helyünk van, de utazni sem gond.
E-mailben telefonszám cserére számítunk. cirmoscicus71@gmail.com
Debrecenben, vagy a környékén keresünk mindkét részről biszexuális beállítottságú párt/párokat.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Helyünk van, de utazni sem gond.
E-mailben telefonszám cserére számítunk. cirmoscicus71@gmail.com
Sziasztok!Perverz hölgy,pár Szombathelyen?Hely van!Privátban!
Sziasztok
Ma késő délutánra, estére keresek izgalmas, szexi programot.
Hely van. (Bp.)
Ma késő délutánra, estére keresek izgalmas, szexi programot.
Hely van. (Bp.)
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok 38 éves mindenre nyitott masszőr pasi vagyok keresek 18-60 éves korig lányokat,párokat,asszonyokat nagymamákat.minden megoldás érdekel.anyagi se gond irjatok privit.Ide írd a hozzászólásod!
Hosszú évek óta együtt lévő egymást szerető 40-es kíváncsi (biszex hajlamú) kezdő pár keres hasonló korú párokat közös huncutkodásokhoz..
Olyan párokat keresnénk ahol a férfi tag aktív.
A hölgy pedig biszex .
Férfi részről elsőre szeretnénk kipróbálni milyen amikor a hölgyek előtt megszopatnál illetve megdugnál... (Átlagos vagy kisebb mérettel rendelkezz...) természetesen a későbbiekben a lányok is beszállnának.
A hölgy részéről pedig elsőre punci nyalást szeretnénk ahol a párod előttünk jól kinyalná az én páromat majd ha minden igaz akkor ugyan ez fordítva is..
Aztán ha ezek összejöttek a későbbieket már közösen találnánk ki..
Elsősorban csak is a leírtaknak megfelelően párokat keresnénk!
Olyan párokat keresnénk ahol a férfi tag aktív.
A hölgy pedig biszex .
Férfi részről elsőre szeretnénk kipróbálni milyen amikor a hölgyek előtt megszopatnál illetve megdugnál... (Átlagos vagy kisebb mérettel rendelkezz...) természetesen a későbbiekben a lányok is beszállnának.
A hölgy részéről pedig elsőre punci nyalást szeretnénk ahol a párod előttünk jól kinyalná az én páromat majd ha minden igaz akkor ugyan ez fordítva is..
Aztán ha ezek összejöttek a későbbieket már közösen találnánk ki..
Elsősorban csak is a leírtaknak megfelelően párokat keresnénk!
Sziasztok!Perverz hölgy,pár Szombathelyen?Hely van!Privátban!
Sziasztok,ha lenne itt csinos,igényes hölgy egyedül,vagy párjával,aki állandó partnert keres tartós, bizalmi viszonyhoz,szívesen ismerkednék vele.Bajai független,megbízható,helyes pasi vagyok.
Sziasztok!
Sziasztok! Nyitott gátlásoktól mentes Szekszárdi pár házaspár ismeretségét keresem tartós diszkrét kapcsolatra hosszabb távra. Várom privát üzeneted!
Sziasztok
Hétvégére keresünk-péntek vagy szombat estére csajt vagy párt esetleg pasit kis farokkal
Hétvégére keresünk-péntek vagy szombat estére csajt vagy párt esetleg pasit kis farokkal