Sziasztok!Bi hölgyet,bi párt keresek Szombathelyen vagy környékén.Hely van,de utazni is tudok.Privátban!
Sziasztok! Budapesti ápolt potens 60-as nős férfi hölgyet keres, esetleg párhoz csatlakozik a hölgy örömére kor alkat nem számít légy ápolt és nagyon diszkrét,utazni tudok.
Sziasztok. Negyvenes pár Pesten, vagy Pest megyébe? Akik komolysn bevennének egy pasit harmadiknak. Részleteket, feltételeket beszéljük meg privátba.
Sziasztok.Biszex ffi tagú párhoz csatlakoznék.Nyíregyháza és környéke.
Sziasztok!
Debrecenben, vagy a környékén keresünk mindkét részről biszexuális beállítottságú párt/párokat.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Helyünk van, de utazni sem gond.
E-mailben telefonszám cserére számítunk. cirmoscicus71@gmail.com
Debrecenben, vagy a környékén keresünk mindkét részről biszexuális beállítottságú párt/párokat.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Keresem azt a párt, akik szeretnék, hogy kiszolgáljam, és orálisan kényeztessem őket, egy alárendelt szerepben.
Keresek 18-45 közötti srácokat, akik szivesen szopatnák magukat, akár szájbaélvezéssel.
Sziasztok! Debrecenben, napközben keresek partnert felső korhatár nélkül. Diplomás, sportos , negyvenes fiú vagyok!
Sziasztok.Duci hölgytagu pár vagyunk Érdről. Ma estére keresnénk hölgyet,párt vagy extra kis intimmel pasit.Helyünk van.
miskolcon urakat szopnék egyoldalúan is!
Szép napot,ha lenne itt csinos és igényes hölgy egyedül,vagy párjával,aki állandó partnert szeretne tartós kapcsolatban,szívesen ismerkednék vele.Bajai helyes negyvenes,független,megbízható pasi vagyok.Valaki?..
Sziasztok Tamás vagyok 38éves masszőr pasi keresek párokat ,lányokat,asszonyokat aki vagy akik el kísérnének engem egy wellnes hétvégére mindent én állok privibe irjatokIde írd a hozzászólásod!
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 55 év közötti párt keresek (akár mindkét fél örömére, de ez megbeszélés kérdése)!
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 55 év közötti párt keresek (akár mindkét fél örömére, de ez megbeszélés kérdése)!
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Ma estére csajt pàrt vagy kisfarkú pasit keresünk.tovàbbiak priviben
Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednénk.
40 es férfivel ismerkednénk.
Keresem azt a párt, akik szeretnék, hogy kiszolgáljam, és orálisan kényeztessem őket, egy alárendelt szerepben.
Ma vagy holnap estére keresek, Tatabánya vagy környéki Hölgyet, kellemes időtöltésre. Nem csak szexre, hanem jó beszélgetésre, szórakozásra. Kérlek privátban jelezz vissza! Mindenkinek jó keresést!
Sziasztok! Csütörtök este Balatonalmádiban leszek péntekig! Van esetleg ráérő lány, asszony, pár egy buja huncutkodásra? Igényes, izmos, szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Helyben lenne jó az esti órákban! Írjatok!! Üdv
Sziasztok!
Mi is ilyen pár vagyunk.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Sziasztok!Perverz hölgy,pár Szombathelyen?Hely van!Privátban!