Aszód -Gödöllő kk Hölgy ma esti talira nem volna?
Hello,csinos hölgy,igényes pár állandó partnere lennék tartós,bizalmi viszonyban.Bajai helyes negyvenes,független pasi vagyok.
Szeximádó, erotikus hölgyet keresek játékos szexcsatákra
akár tartós kapcsolatra!
Intelligens, sportos PASI, jelenleg független!!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK hetero alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi!
Utazni és fogadni is tudok smile
Irj privátot.

akár tartós kapcsolatra!
Intelligens, sportos PASI, jelenleg független!!

Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK hetero alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi!

Utazni és fogadni is tudok smile

Szentendre-Bp
HÁZIBARÁTOT KERESÜNK!!!
...egy biszex pasit...
HÁZIBARÁTOT KERESÜNK!!!
...egy biszex pasit...
2 negyvenes pasi nővel, párral szexelne a Dél Dunántúlon, utazni tudunk, helyünk van!Privátra írj,köszi!
Sziasztok! Néger nagyfarkút keresünk a nőinem részére! Tudtok akkor szoljatok! Köszi
Igazán nagy csiklót szopogatnék!!!Szép popsit nyalnék!!
Sopron és környéke
Keresek 18-65 közötti férfiakat, akik szivesen szopatnák magukat, akár szájbaélvezéssel, illetve kikapcsolódni vágyó férfi társaságokat is szivesen kényeztetnék.
Keresem azt a párt, akik szeretnék, hogy kiszolgáljam, és orálisan kényeztessem őket, egy alárendelt szerepben.
Szentendre-Bp
HÁZIBARÁTOT KERESÜNK!!!
...egy biszex pasit...
HÁZIBARÁTOT KERESÜNK!!!
...egy biszex pasit...
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 55 év közötti hölgyet keresek (nem baj, ha nem vagy független)!
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 55 év közötti hölgyet keresek (nem baj, ha nem vagy független)!
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok.Csinos hölgyet kényeztetnék.Napközben is ráérek.Nyíregyháza és környéke.
A hosszú hétvégén szeretnénk àtélni a négyes huncutkodàs adta izgalmakat, pàrcserével, lànyos jàtékokkal fűszerezve.
Bi Hölgyet is szívesen fogadnànk!....Fehérvàr környékén!
Rengeteg a szabadidőnk, és nem tudunk mit kezdeni vele...
Emai: kitekintes70@gmail.com
Bi Hölgyet is szívesen fogadnànk!....Fehérvàr környékén!
Rengeteg a szabadidőnk, és nem tudunk mit kezdeni vele...
Emai: kitekintes70@gmail.com
40 felett is szép a világ!) SŐŐT akkor teljesedik ki igazán....
főleg ha MINDENRE
nyitott az ember!!!!!!!))))))))))))))
főleg ha MINDENRE

Sziasztok! Április 5-8-ig fogadnék zuglói otthonomban egy vagány, igényes csajszit, hölgyet. Iszogatás, beszélgetés, masszázs, jakuzzi, erotika. Csak amit mindenki élvez, természetesen nálam alhatsz! Én diplomás, jóképűnek tartott, ápolt harmincas pasi vagyok 18/4 borotvált intimmel. Képem van, ha érkezik válasz és én is láthatom a jelentkezőt. Írjatok, ha érdekel!
Hölgy vagy pár ismeretségét keresem Szfvár és környékén.
Sziasztok!
Debrecenben, vagy a környékén keresünk mindkét részről biszexuális beállítottságú párt/párokat.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Helyünk van, és szivesen fogadunk.
Debrecenben, vagy a környékén keresünk mindkét részről biszexuális beállítottságú párt/párokat.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Keresek 18-45 közötti srácokat, akik szivesen szopatnák magukat, akár szájbaélvezéssel.
Sziasztok!
Mi is ilyen pár vagyunk.
Mi is ilyen pár vagyunk.