Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére, de ez megbeszélés kérdése)!
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére, de ez megbeszélés kérdése)!
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Popóimádó pápai férfi talihellyel keresi hölgy partnerét , akár rendszeres orál kényeztetésre , kortól f.len , párok hölgytagjának is ., részleteket privát üziben....viszonzást nem igényelek....
sziasztok 40 éves passziv ,meleg srác vagyok ,Bp.ten keresek fiút ,férfit aki Öklözné a lukam alkalmanként, minden más jóba is benne vagyok ,hely kell sajnos nekem nincs ,irj ha érdekellek
Sziasztok!
Debrecenben, vagy a környékén keresünk mindkét részről biszexuális beállítottságú párt/párokat.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Helyünk van, és szivesen fogadunk.
Debrecenben, vagy a környékén keresünk mindkét részről biszexuális beállítottságú párt/párokat.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Keresek 18-65 közötti férfiakat, akik szivesen szopatnák magukat, akár szájbaélvezéssel, illetve kikapcsolódni vágyó férfi társaságokat is szivesen kényeztetnék.
Keresem azt a párt, akik szeretnék, hogy kiszolgáljam, és orálisan kényeztessem őket, egy alárendelt szerepben.
Sziasztok! Párokat néznék szex közben, de akár be is szállnék ha szeretnék! Heves megye, Gyöngyös, Pest megye és Budapest környékén keresek! Kor testalkat nem számít, írjatok bátran levelet!
Sziasztok!
Holnap délelőtt kb. 11-ig, valamint az esti órákban szívesen hancúroznék egy szexi, igényes budapesti lánnyal, hölggyel, párral. Harmincas, férfias, jónak tartott pasi vagyok, sportos testtel, 18/4 borotvált, potens intimmel.
Képek vannak, ha ajelentkezőnek is.
Írjatok!
Holnap délelőtt kb. 11-ig, valamint az esti órákban szívesen hancúroznék egy szexi, igényes budapesti lánnyal, hölggyel, párral. Harmincas, férfias, jónak tartott pasi vagyok, sportos testtel, 18/4 borotvált, potens intimmel.
Képek vannak, ha ajelentkezőnek is.
Írjatok!
Sziasztok! Budapesten az Allee környékén most lány, hölgy, pár nem szeretne játszani? Harmincas, jóképűnek tartott, férfias pasi vagyok, 18/4 borotvált, potens intimmel! Egy órám biztosan lenne hancúrozni

Sziasztok!
Az adatlapomban írt elvárásoknak is megfelelő férfivel ismerkednék.
Az adatlapomban írt elvárásoknak is megfelelő férfivel ismerkednék.
Sziasztok!!! Napközben pároknak végignézném szeretkezésüket,kérésükre beszállok 3 - iknak .....sok mindenre nyitott 40 - es nős helyes fiatalember vagyok....Bp és környéke..
Sziasztok Április 16 -28 között Balatonfenyvesen leszek szex parnert keresek PÁRT NÖT ! Swinger is érdekel a környéken
Szio. Pest-megyei Hölgyet keresek kellemes időtöltésre..
40 fölötti hölgyet ,asszonyt kényeztetnék!!
Hahó, valaki?

Hétvégére keresünk csajt,párt vagy kis farkú pasit max 16 cm ha annál nagyobb ne is írj
nálunk a hölgy Bisex,de semmi sem kötelező.
viszont ha pasi vagy és nem szertsz nyalni ne is jelentkezz,mert hamar kiszűrünk és a kamusokat is.lányok között telefon elengedhetetlen és kép nélkül sem érdekel senki.legyen meztelen kép is,mivel nekünk is van. wave
renault68@freemail.hu
nálunk a hölgy Bisex,de semmi sem kötelező.
viszont ha pasi vagy és nem szertsz nyalni ne is jelentkezz,mert hamar kiszűrünk és a kamusokat is.lányok között telefon elengedhetetlen és kép nélkül sem érdekel senki.legyen meztelen kép is,mivel nekünk is van. wave
renault68@freemail.hu
Sziasztok! Ismekednék tartós diszkrét kapcsolatra intelligens megbízható ápolt nyitott Szekszárdi párral házaspárral. Várom privát üzeneted!
Sziasztok,Baján és környékén ismerkednék igényes hölggyel,párral,akik állandó partnert szeretnének tartós kapcsolatban.Független,megbízható,helyes pasi vagyok.Valaki?..
Sziasztok!
Mi is ilyen pár vagyunk.
Mi is ilyen pár vagyunk.
nyiregyhazi hanyagolt maganyos holgyeket kersek .oralisan kényesztetnem anyagiaktol mentesen....laju85@citromail.hu cimem..elerhetöseget kerek..!!32eves nyiregyi egyedülálló fiatember vagyok