Sziasztok. Hétvégén üresek az apartmanjaim... Szívesen látnék párokat, vagy hölgyeket, akik kirándulni szeretnének a Balatonhoz. én csak este csatlakoznék, ha benne vagytok. Ha nem így jártam smile
Heves megye és környéke aktív bi férfiast keresek
Sziasztok!Békés megyéből nincs itt senki?
Sziasztok.Csinos hölgyet vagy párt keresek.Szabolcs megye és környéke.
Sziasztok miskolci pár vagyunk .hozzánk hasonló párt keresünk közös programok eltöltésére .miskolc és környékiek jelentkezését várjuk
Sziasztok!Hölgy,pár ma este Szombathelyen?Hely van!Privátban írjatok!
Nem vagyok független,kalandot keresek olyannal,aki szintén egy kis “titokra”,változatosságra vágyik,aki szintén elhanyagoltnak érzi magát otthon,mint én.....
Vas Megye
Vas Megye
Valós, hellyel rendelkező partnert keresek, írj üzit.
Sziasztok !
Ma délután szívesen kényeztetném egy hölgy finom testrészeit !
Privát!!!
Ma délután szívesen kényeztetném egy hölgy finom testrészeit !

Privát!!!
Keresem azt a párt Hajdú-Biharban, akik szeretnék hogy kiszolgáljam, és orálisan kényeztessem őket, egy alárendelt szerepben.
Keresek Hajdú-Biharban 18-65 közötti férfiakat, akik szivesen szopatnák magukat, akár szájbaélvezéssel, illetve kikapcsolódni vágyó férfi társaságokat is szivesen kényeztetnék.
Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pár vagyunk Érdről. Ma este párt, hölgyet esetleg extra kis intimmel rendelkező pasit keresünk. Helyünk van.
Not part bi ffit keresek
Keresek 18-65 közötti férfiakat, akik szivesen szopatnák magukat, akár szájbaélvezéssel, illetve kikapcsolódni vágyó férfi társaságokat is szivesen kényeztetnék.
Keresem azt a párt, akik szeretnék, hogy kiszolgáljam, és orálisan kényeztessem őket, egy alárendelt szerepben.
Sziasztok!40 feletti hölgyekkel ismerkednèk.
ducinekem@freemail.hu irj
ducinekem@freemail.hu irj
Hello,Bajai fiatalos negyvenes,helyes pasi vagyok.Kezdőként szívesen csatlakoznék empatikus,intelligens párhoz tartós kapcsolatban,diszkréten.Csinos,egyedülálló hölgy társasága is érdekel,szintén hosszú távú kapcsolatban.
Bi ffi part keresek kor alkat nem szamit
Szia,
Szeretnék ismerkedni és kölcsönös szimpátia esetén találkozni Veled.
Kérlek írj pár sort és cseréljünk fotókat.
hapsy@c2.hu
üdv, és szép napot
Szeretnék ismerkedni és kölcsönös szimpátia esetén találkozni Veled.
Kérlek írj pár sort és cseréljünk fotókat.
hapsy@c2.hu
üdv, és szép napot
Nyíregyháza környékén kezdő passzív álmait kipróbálni akaró , tanítható vékony alkatú pasi vagyok.
Hellyel rendelkező tanítómat keresem , korrekt , diszkrét, mesteremnek.
Méret inkább kicsi, kor mindegy, csak taníts, és legyél aktív.
Hellyel rendelkező tanítómat keresem , korrekt , diszkrét, mesteremnek.
Méret inkább kicsi, kor mindegy, csak taníts, és legyél aktív.