Hölgyet keresek 40 év felett, diszkrét titkos kapcsolatra.
hapsy@c2.hu
Írj.
hapsy@c2.hu
Írj.
Sziasztok!
Házibarátot keresünk,az adatlapunkban írt elvárásoknak is megfelelő férfi személyében.
Házibarátot keresünk,az adatlapunkban írt elvárásoknak is megfelelő férfi személyében.
bonyodalommentes és diszkrét popsibaszásra keresek fickót Pécsen!
Gyere és élvezd!
Helyem van kertvárosban.
Engedelmes, használható vagyok.
Gyere és élvezd!
Helyem van kertvárosban.
Engedelmes, használható vagyok.
sziasztok, kis méretemmel kényeztetnék, párokat 100 éves korig, vagy egyedül álló nőket, asszonyokat, nagymamákat, Pest megye, Budapest, Dunakeszi, Vác !!!
Hétvégére keresünk csajt,párt vagy kis farkú pasit max 16 cm ha annál nagyobb ne is írj
nálunk a hölgy Bisex,de semmi sem kötelező.
viszont ha pasi vagy és nem szertsz nyalni ne is jelentkezz,mert hamar kiszűrünk és a kamusokat is.lányok között telefon elengedhetetlen és kép nélkül sem érdekel senki.legyen meztelen kép is,mivel nekünk is van.
Bp max 50 km re utazni is tudunk,mert messzebbre nem érdemes tapasztaltuk már
renault68@freemail.hu
nálunk a hölgy Bisex,de semmi sem kötelező.
viszont ha pasi vagy és nem szertsz nyalni ne is jelentkezz,mert hamar kiszűrünk és a kamusokat is.lányok között telefon elengedhetetlen és kép nélkül sem érdekel senki.legyen meztelen kép is,mivel nekünk is van.
Bp max 50 km re utazni is tudunk,mert messzebbre nem érdemes tapasztaltuk már
renault68@freemail.hu
Heves megye és környéke aktív férfit keresek, kezdő is, érettebb is
Sziasztok! Nyitott párral házaspárral ismerkednék és találkoznék diszkrét kapcsolatra Szekszárdon! Ha van valaki jelentkezzen privát üzenetben. Köszi!
Sziasztok
Ismerkednék. Nem egyéjszakás kalandot keresek.(hetero vagyok!)

Bács-Kiskun megyéből van vki hölgy vagy pár?
szőrős puncit kényesztetnék anyagiak elenében
Siófokon vízparti nyaralomba szívesen látnék párt vagy hölgyet vendékségbe!
molett hölgyet párt keresek akar most is Bp.180.99.49 pasi
duci szőrős pinát nyalnák
Sziasztok! Budapesti 60-as ápolt nős pasi hölgy partner keres egy kis huncutságra,kor alkat nem számít,szeresd a földi örömöket adni kapni,szeretek nyalni,képem van fen,lehetőleg privátban keres.
Ma este buliznánk normális párral.iszogatás-tbeszélgetés-zene és ha minden jól alakul sex 4-es és párcsere is ok.
Tabuk popó kizárt,csók csak csajok egymással és szájba élvezés nem lehet.gumit nem szeretjük.
utazni tudunk Bp max 100 km tovább nemérdemes rájöttünk már erre
Tabuk popó kizárt,csók csak csajok egymással és szájba élvezés nem lehet.gumit nem szeretjük.
utazni tudunk Bp max 100 km tovább nemérdemes rájöttünk már erre
Hello,csinos hölggyel,igényes párral ismerkednék hosszú távú viszonyhoz.Bajai független,helyes negyvenes pasi vagyok.
Hölgy vagy pár ismeretségét keresem Szfvár és környékén
Miskolc és környékén érett, telt hölgyek társaságát keresném. Érzéki, a kölcsönös szimpátiaán és örömszerzésen alapuló titkos kapcsolatot keresek.

40 év felett puncit nyalnák
szőrős pinát nyalnék 40 felett ha jó esik