Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 55 év közötti hölgyet keresek kötetlen kapcsolatra, nem csak egyszeri alkalomra!
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 55 év közötti hölgyet keresek kötetlen kapcsolatra, nem csak egyszeri alkalomra!
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Hello,csinos hölgy,igényes pár állandó pratnere lennék tartós kapcsolatban.Bajai helyes negyvenes,független,fiatalos pasi vagyok.
szőrős puncit kényesztetnék támogatásal
Sziasztok , lányt nőt keresek minden jóra Pest megye Vác és környéke utazni tudok , 48év pasi vagyok !
Sziasztok! Nyitott Szekszárdi párral házaspárral ismerkednék tartós szexkapcsolatra. Várom válaszod privát üzenetben.
Sziasztok!
Házibarátot keresünk.
Házibarátot keresünk.
Szaisztok !
Budapesti párokat keresünk minden jóra.
Budapesti párokat keresünk minden jóra.
Sziasztok Szolnokon ismerkednek hölgyekel eret nőkel privát.
Bp. Hölgyek részére masszázs, házhoz megyek.
kopasz vagy szőrős puncit kényesztetnék támogatásal
Szia, Hölgyem!
Ismerkednék, - diszkréten
beszélgessünk és találkozzunk!
hapsy@c2.hu
Ismerkednék, - diszkréten
beszélgessünk és találkozzunk!
hapsy@c2.hu
Sziasztok!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk. Írjatok bátran! Kor, testalkat nem számít! Budapest és Gyöngyös környéke!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk. Írjatok bátran! Kor, testalkat nem számít! Budapest és Gyöngyös környéke!
Not part keresunk kor alkat nem szamit g
Élvez le azt a puncit,és kinyalom,vagy legyen benne a farkad,néha a számba viszonoznod nem kell... Hölgy szájbapisilhet.jatekjatek52@gmail.com
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 26. kedd 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 26. kedd 18:31
Törölt felhasználó (3819492)

Sziasztok!

50+....molett Höly aki nyalatna???pisi? Jatekjatek52@gmail.com
40 felett nőt kényesztetnék komárom megyében tamogatásal
komárom megyében keresek duci szőrős puncit támogatásal
duci szőrős puncit kényesztetnék támogatással
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok 40 éves miskolci üzletemberként keresek olyan hölgyet aki napközben szeretné magát megdugatni. Mottóm: Egy kis élvezet munka közben: KERESS BÁTRAN, VÁROM A JELENTKEZŐKET