Engem érdekelt volna, de sajnos túl messze vagyunk egymástól...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 10. kedd 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 10. kedd 12:59
Törölt felhasználó (1840962)

Sziasztok!
Házibarátot keresünk.
Házibarátot keresünk.
Sziasztok!
Házibarátot keresünk.
Házibarátot keresünk.
Not part keresunk eretebb korosztalybol
Szombaton és vasárnap Délegyházán leszünk,párokkal szívesen ismerkednénk
Not part bi fit keresek kor alkat nem szamit
Sziasztok.
Aug.11-15 ig szabin leszünk, berényt vagy akalit tervezzük,esetleg van valakinek kedve csatlakozni? Részleteket privin megbeszéljük
Aug.11-15 ig szabin leszünk, berényt vagy akalit tervezzük,esetleg van valakinek kedve csatlakozni? Részleteket privin megbeszéljük

Sziasztok kedves GG-látogatók!Juli 25.-ig Trogirban nyaralunk.Napfényt, vizet, nudit,hajózást kedvelő bi-párt,illetve fiatal bi/meleg fiút keresünk kellemes időtöltésre, szimpátia esetén esetleg másra is akár hosszútávon is!
Ha érdekel a dolog írjatok, privit
Ha érdekel a dolog írjatok, privit
Miskolcon és környékén ismerkednék idősebb hölggyel. Érzéki, tartalmas, meghitt együttlétre vágyom anyagiaktól mentesen. Kor, testalkat nem számít csak legyen egy közös szimpátia. Érezzük jól egymást.
Párként keresnénk független barátnőt 40 év feletti korosztályban. Levelezzünk aztán meglátjuk hogy alakul.

40-- 60 ig keresnék Hölgyet Békésben akivel párokhoz lehetne csatlakozni... légyszi irj istvann999@gmail.com cimemre elöre is köszönöm..
szõrõs puncit kėmyesztetnėk tamogatasėrt
Szexi párként keresünk nőt édeshármashoz.
Sziasztok! 50-es párként július 19-re keresünk hasonló párt közös programra: szauna, nappali swingerklub, stb.... kérjük, privátban írjatok.
Sziasztok! Borsodi helyes nővel ismerkednék.
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 55 év közötti hölgyet keresek kötetlen kapcsolatra, nem csak egyszeri alkalomra!
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 55 év közötti hölgyet keresek kötetlen kapcsolatra, nem csak egyszeri alkalomra!
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Hello,csinos hölgy,igényes pár állandó pratnere lennék tartós kapcsolatban.Bajai helyes negyvenes,független,fiatalos pasi vagyok.
szőrős puncit kényesztetnék támogatásal
Sziasztok , lányt nőt keresek minden jóra Pest megye Vác és környéke utazni tudok , 48év pasi vagyok !
Sziasztok! Nyitott Szekszárdi párral házaspárral ismerkednék tartós szexkapcsolatra. Várom válaszod privát üzenetben.
Sziasztok!
Házibarátot keresünk.
Házibarátot keresünk.