Ajkán keresek párt,hölgyet
sziasztok. ma este párt fogadnánk.
Hölgyem ismerkedjünk találkozzunk...
Csodás élvezetekben részesülve mindkettőnk számára
írj hapsy@c2.hu
és küldj képeket viszonozom.
üdv. Gábor
Csodás élvezetekben részesülve mindkettőnk számára
írj hapsy@c2.hu
és küldj képeket viszonozom.
üdv. Gábor
szőrős puncit nyalnák kényesztetnék
Hölgy seggét nyalnám rendszeresen...,Pápa , és k.ke...
Hölgyem!
Komoly megbízható férfi ismerkedne.
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Sziasztok! Augusztus 31. és szeptember 5. között Bükre vagy Celldömölkre közös szaunázásra, illetve szeptember 4-5-én nappali swingerklubba keresünk hasonló korú, KIZÁRÓLAG! hetero párt. Üzeneteket privátban várunk.
sziasztok!)
50-s mackós pasi vagyok... Bp-ről...
sok mindenre nyitottan keresek...)))
50-s mackós pasi vagyok... Bp-ről...
sok mindenre nyitottan keresek...)))
sziasztok. ma este párt fogadnánk.
MOST HÉTVÉGÉN GÁRDONY??
Most hétvégén Gárdonyba Nudizáz -Barátkozás - Szex akár a Tóparton de lehet nálam a nyaralómban is!
Érett Értelmes Férfival ismerkednék illetve Biszex házaspárral ahol a FÉRFI tényleg biszex.
Budapest és Gárdony.
Most hétvégén Gárdonyba Nudizáz -Barátkozás - Szex akár a Tóparton de lehet nálam a nyaralómban is!
Érett Értelmes Férfival ismerkednék illetve Biszex házaspárral ahol a FÉRFI tényleg biszex.
Budapest és Gárdony.
Sziasztok!
Hölgyet,párt keresek Győr-Sopron,Vas,Zala,Vp megyéből.
Én egy 46 éves,sportos,sármos utazni tudo,domináns ffi vagyok.
nagytamas42@freemail.hu
Tamás
Hölgyet,párt keresek Győr-Sopron,Vas,Zala,Vp megyéből.
Én egy 46 éves,sportos,sármos utazni tudo,domináns ffi vagyok.
nagytamas42@freemail.hu
Tamás
Sziasztok!
Diplomás, igényes, jó pasinak tartott, nem független harmincas budapesti férfiként, 18/4 potens intimmel keresek lehetőleg állandó szexpartnert egy értelmes, önmagára igényes hölgy személyében. Kor nem számít, alkatilag inkább egy karcsú hölgyet keresnék (mondjuk 175/65 alatti fő paraméterekkel). Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt!
Diplomás, igényes, jó pasinak tartott, nem független harmincas budapesti férfiként, 18/4 potens intimmel keresek lehetőleg állandó szexpartnert egy értelmes, önmagára igényes hölgy személyében. Kor nem számít, alkatilag inkább egy karcsú hölgyet keresnék (mondjuk 175/65 alatti fő paraméterekkel). Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt!
szőrős puncit kényesztetnék
Párt vagy hölgyet keresek! ducitnekem@freemail.hu
Sziasztok,csinos hölgy,kedves pár állandó,diszkrét partnere lennék hosszú távon.Bajai független,fiatalos,helyes negyvenes pasi vagyok.
Sziasztok !
A korosztályomból keresem Intelligens, ápolt pár hosszú távú kapcsolatát Budapestig bezárólag, a keleti régióból. Kizárólag hetero alapon, a hölgy örömére !
A korosztályomból keresem Intelligens, ápolt pár hosszú távú kapcsolatát Budapestig bezárólag, a keleti régióból. Kizárólag hetero alapon, a hölgy örömére !
Hölgyem!
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Veszprém környékéről keresünk párt vagy pasit harmadiknak... részletek az adatlapunkon.

Biszex párhoz csatlakoznék, 180/88/43borotvált 14/4-5 intimméretű bi férfi vagyok.
Mindenre nyitott vagyok párral.
Szeretkezésetek közben szívesen nyalnék, szopnék illetve a végén a gecis puncit és faszt tisztára nyalnám.
Privát leveleket várok!
Mindenre nyitott vagyok párral.
Szeretkezésetek közben szívesen nyalnék, szopnék illetve a végén a gecis puncit és faszt tisztára nyalnám.
Privát leveleket várok!
MA délelőtt kb 11-ig ráérek, érdekelne valakit egy gyors cumi Kiskunfélegyháza és Kecskemét környékén? Helyem van! Diszkréció és ápoltság adott+elvárt! Privi a részletekért, képed legyen! Én 25 éves bisex srác.