Szeretkeznék egy kellemes Nővel , én ápolt igényes ötvenes férfi vagyok
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu

Sziasztok ma estére keresek BP i. Csajszit, párt esetleg sw bulit.

Sziasztok!
Hölggyel, párral ismerkednék.
Hölggyel, párral ismerkednék.
Sziasztok! Budapesti 60-as ápolt nős pasi,hölgy partnerét keresi,minden jóra,képem van fen,privátban keress.
Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednék.
40 es férfivel ismerkednék.
Párt keresek Cuckold játékokra.
A férjedet kényszeríted,hogy felszopja a farkamat.
Majd többször megszopatod miközben téged duglak.
A végén akár a szájába,akár a puncidba spriccelek.
17/6 kitartó farok
A férjedet kényszeríted,hogy felszopja a farkamat.
Majd többször megszopatod miközben téged duglak.
A végén akár a szájába,akár a puncidba spriccelek.
17/6 kitartó farok
Szombat estére, délutánra keresnénk párt Tihany környékén kölcsönös örömszerzésre, helyünk lesz.
Szép napot!Átlagos párral ismerkednék.40 éves pasi vagyok.Természetesen képet küldök.
Sziasztok.10.13 Szombat este ismerkedni szeretnék nem kamus csajjal párral egy jó kis kalandra . Bp-i hölgy vagy pár ?

40es,magas,barna,intelligens,megbízható ffiként hölgyet,párt keresek Kecskemét és környéke.Utazni tudok,napközbeni rugalmas szabadidő megoldható.
Pasit,párt
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 11. csütörtök 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 11. csütörtök 09:28
Lányt vagy Párt keresek
Törölt felhasználó (1086932)

Szombaton Bükfürdőn szaunázós ismerkedés?
Ismerkedni szeretnénk egy szimpatikus párral, esetleg egy biszex pasival...
Szentendre - Budapest környékéről keresünk...
Közös programok, utazás is jó lenne...
A korosztályunkból keresünk!
Szeretünk nudizni...
Puszi: Ildi, Ati
Szentendre - Budapest környékéről keresünk...
Közös programok, utazás is jó lenne...
A korosztályunkból keresünk!
Szeretünk nudizni...
Puszi: Ildi, Ati
Sziasztok!
Idős 40 feletti hölgyet keresek aki nem gyereknek nézi a huszonéveseteket előny, ha van rajtad fogni valamit.
Fontos, hogy helyed legyen és Győrben vagy közelében legyél. Az ország másik feléből nem keresek.
Idős 40 feletti hölgyet keresek aki nem gyereknek nézi a huszonéveseteket előny, ha van rajtad fogni valamit.

Sziasztok! Szekszárdi párhoz, házaspárhoz csatlakoznék a hölgy örömére,kényeztetésére tartósan és hosszabb távra.Várom jelentkezéseteket privát üzenetben!
Sziasztok,
Szombathelyen pár, lány, hölgy ma estére?
Szombathelyen pár, lány, hölgy ma estére?

Sziasztok. Keresek Kecskeméten vagy környékén vasárnap estére szállást. Olyan házaspárt vagy hölgyet keresek aki segítene nekem ebben. 40-es évei közepén járó sportos magas srác vagyok. Természetesen amennyiben kell fizetek a szállásért. Imádok masszírozni, nagy szexkultúrával rendelkezem ( amúgy átlagos mérettel rendelkezem), türelmes és figyelmes vagyok. Biztos, hogy oda is érek. Üzeneteket privátban kérek. Köszönöm. wave
Sziasztok. 45 éves igényes,kitartó pasiként csatlakoznék a hölgy örömére. Priv.kérlek. Köszönöm. Sziasztok.