Ki térdelne előttem ?
Sziasztok. Hölgyeknek, Pároknak van kedve ismerkedni?
Sziasztok!Bi hölgyet,bi párt keresek Szombathelyen vagy környékén.Hely van!Privátban írjatok!
Hölgyem ! - ismerkednék, diszkréten
- 50 éves ápolt korrekt férfi,....
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Átlagnál többet és nagyobbat spriccelő férfi levelét várom privatban.
Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednék.
40 es férfivel ismerkednék.
Párral, lánnyal ismerkednék privátban!
40-50 év körüli nőt keresek közös hancúrhoz.Én 30 vagyok

Az érettebb korosztályt kedvelő fiatal,középkorú, kemény farkú a puncit izgatni tudó és szerető férfit keresnénk kölcsönös szimpátia esetén házibarátnak elsősorban a hölgy örömére, de enyhe biszex is szóba jöhet.
Szia vagy sziasztok .Balazs vagyok 38éves pasi lányoknal asszonyoknal paroknál minden féle munkát vállalok.imadok hosszasan nyalni es imádok maszirozni irj privire nem vagyok kamus pasi
Sziasztok!
Ffi (33) - nő (42) pár keres lányt, hölgyet, párt max 45 éves korig ma estére (+a héten akár többre is) közös hancúrozásra. Női bi fontos lenne, helyünk van Bp Keletinél!
Ffi (33) - nő (42) pár keres lányt, hölgyet, párt max 45 éves korig ma estére (+a héten akár többre is) közös hancúrozásra. Női bi fontos lenne, helyünk van Bp Keletinél!
Tatabánya vagy Oroszlány környékéről keresek olyan 40-65 év közötti hölgyet - testalkat nem számít-, aki szereti ha kézzel és/vagy szájjal elégítik ki, akár többször is egy alkalommal.
40 es független pasiként ismerkednék hetero alapon! Szekszárdon hely van!
Szegedi 40 es Milf keres fiatal izmos Csongràd megyei fiukàt a férj mellé
Privát üzenet
Privát üzenet
Hölggyel ismerkednék, diszkréten
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
not part vagy bi ffit keresek kor alkat nem szamit
A hosszú hétvégén Rácalmáson, a Jankovich hotelben pihenünk. Szívesen randiznánk bi Hölgytagú, igényes párokkal, férfi hetero alapon!
Email: kitekintes70@gmail.com
Email: kitekintes70@gmail.com
Heves megye és környéke, aktív bi férfit keresek, akár kezdőt is
Fehérvári párhoz,pasi?
Bi párt kényeztetnék