Ismerkedni szeretnénk egy szimpatikus párral, esetleg egy biszex pasival...
Szentendre - Budapest környékéről keresünk...
Közös programok, utazás is jó lenne...
A korosztályunkból keresünk!
Szeretünk nudizni...
Puszi: Ildi, Ati
Szentendre - Budapest környékéről keresünk...
Közös programok, utazás is jó lenne...
A korosztályunkból keresünk!
Szeretünk nudizni...
Puszi: Ildi, Ati
7végi talira 30 as pár párt vagy nagyobb méretű pasival /szőrös arcú pasik kíméljenek/ talizna legyen helyed meglátogatunk bp.bemutatkozó levelekre válaszolunk
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok! Szekszárdi nyitott párral házaspárral ismerkednék, taliznék a hölgy kényeztetésre, örömére. Ha komolyan gondoljátok várom jelentkezéseteket privát üzenetben!
Sziasztok.Barátnőm keresem hosszú távú együttlétekre.Egyedülálló,élő 41éves pasi vagyok
Párosunk férfi tagjaként keresem korombeli,vagy idősebb hölgy,pár ismeretségét,heteró alapon!
50 Éves Pesti ápolt,egészséges pasi szeretőt keres hosszabb távra!
Viberen írtam
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2018. 10. 23. kedd 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok
miskolcrol keresnénk párt idöseb korosztálybol 55-60 közöt
atlagos alkat átlagos méretek
a többit privátban
miskolcrol keresnénk párt idöseb korosztálybol 55-60 közöt
atlagos alkat átlagos méretek
a többit privátban
Kecskeméti párt keresek
Hölgyeket párokat keresek!
Mi benne lennénk....
(Ez egy válasz ertz01 üzenetére (2018. 10. 23. kedd 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Fehérvári párhoz,pasi?
Sziasztok! 60+ os.pasit párt keresünk
Továbbra is keresek fiatal, vagy kevésbé fiatal hölgyet, csak és kimondottan - akár órákig történő - nyalási és face sitting célra... a lényeg nekem ezen van, akár viszonzás nélkül is. Szeretném, ha az arcomra ülve megalázna, akár a párja jelenlétében, vagy közreműködésével is, egyéb szex részemről nem lenne fontos, csak ha igény mutatkozna rá.
Teltség és természetes szőrzet előny.
Jóképű, 50-en már átbillent, sportos tesalkatú, tapasztalt férfi vagyok, aki nagyon ért a nőkhöz....bízd rám magad!
Elsősorban Heves és Borsod megye, vagy a főváros. Pénz kizárva, alapvetések: intelligencia és vágy.
blacksunrise32@gmail.com
Teltség és természetes szőrzet előny.
Jóképű, 50-en már átbillent, sportos tesalkatú, tapasztalt férfi vagyok, aki nagyon ért a nőkhöz....bízd rám magad!
Elsősorban Heves és Borsod megye, vagy a főváros. Pénz kizárva, alapvetések: intelligencia és vágy.
blacksunrise32@gmail.com
Jó reggelt

szőrős puncis nőt kényesztetnék
Hölgypartnerem keresem,
- 50 éves ápolt korrekt férfi,....
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Hölgypartnerem keresem,
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Sziasztok!Szombathelyen és környékén lányok,párok tartós kapcsolatra?Közös programok?Privátban!