Szia,sziasztok !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ha van szimpátia,utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ha van szimpátia,utazás nem gond !

Sziasztok.Bp-i párt,csajt,hölgyet keresek Szombat "11.03" estére.
Én 43 éves többesben már nem tapasztalatlan ff vagyok borotvált,átlagos testalkat.sajnos dohányzok
Én 43 éves többesben már nem tapasztalatlan ff vagyok borotvált,átlagos testalkat.sajnos dohányzok

Sziasztok! November11-13 között egerszalokon pihenünk a szállodába. Ismerkednénk 40-50 közötti párokkal akik csatlakoznának hozzánk, kellemes esti időtöltésre.
40-55 közötti hölgyet keresek akár párjával együtt hetero alapon! Vastag, nagy farkú, jóképű 30as srác vagyok!
Sziasztok Bp-i párhoz,csajszihoz csatlakoznék Szombat (nov 3.a) este.
Átlagos testalkat,dohányzok.A többit pírívin
Átlagos testalkat,dohányzok.A többit pírívin

Sziasztok!43 éves macis pasiként ismerkednék perverz hölgyekkel,párokkal.Lányokkal hosszú távra is,akár éllettársnak,ha szereti az extrém perverz szexet,többest.Pároknál kor alkat mellékes,sok perverz dologban benne vygaok,pisi ,nyilvános ,bármi.
Kizárólag párokkal / hölggyel ismerkednénk...Szóló pasik kíméljenek....
Hölgy vagy pár ma este barcika és környéke?
Sziasztok... Ráérek
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 28. vasárnap 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 28. vasárnap 10:01
Törölt felhasználó (3947282)

Max 45- 50ig független keresünk pasit feleség örömére irjon ha van olyan jelenkezö hosszabb távra! közös kirándulásokra stb... feleség 40 es csinos ....

Sárospatak és környéke??!!

Sziasztok érdeklődnék merre vagytok megtalálhatóak?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 28. vasárnap 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 28. vasárnap 10:01
Törölt felhasználó (3947282)

Max 45- 50ig független keresünk pasit feleség örömére irjon ha van olyan jelenkezö hosszabb távra! közös kirándulásokra stb... feleség 40 es csinos ....

Sziasztok! Nyitott Szekszárdi pár, házaspár hölgy ismeretségét keresem kölcsönös kényeztetésre és minden jóra. Jelentkezéseteket priviben várom!
hello
miskolci idöseb párral ismerkednénk alkatilag méretileg hasonlot keresnénk
miskolci idöseb párral ismerkednénk alkatilag méretileg hasonlot keresnénk
Sziasztok Győr vagy környékén kimondottan bi férfitagú párral ismerkednék minden info a társkereső lapomon ...
Partnernőmet keresem, Bp.
- 50 éves ápolt korrekt férfi,....
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Kecskeméti párt vagy nőt keresek
Partnernőmet keresem, Bp.
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Sziasztok!Szombathelyen hölgy,pár?Hely van!Privátban!
Hölgy Partnerem keresem, Bp.
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu