Szimpatikus, az adatlapotok!
(Ez egy válasz Kisvomen üzenetére (2018. 12. 06. csütörtök 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 06. csütörtök 20:12

Helló a korosztályunkból keresnénk minden földi jóra.Ha lehet kérni csak a közelből.
Helló a korosztályunkból keresnénk minden földi jóra.Ha lehet kérni csak a közelből.
Hello,ha lenne itt igényes hölgy,aki állandó partnert szeretne hosszú távon,szívesen ismerkednék vele.Bajai fiatalos negyvenes,független,helyes pasi vagyok.
Elhanyagolt és vággyal teli Hölgyet keresek diszkréten egy odafigyelős sok szabadidővel rendelkező korrekt Bp.-i férfiként.... hapsy@c2.hu -vigyázok és megőrzöm titkod.
üdv. Hapsy
üdv. Hapsy
Hölgyet keresek állandó szeretőnek, diszkréten
Budapest . hapsy@c2.hu .....írj !
Hölgyet keresek állandó szeretőnek, diszkréten
60+os pasi ma napközben?
Sziasztok Tatabányai és környékén párral vagy hölgyel ismerkednék utazni is tudok és komolyan is gondolom.
Férjemmel Bi Pasit keresünk 3.nak Győrből hosszú távra 100% diszkréció adott és elvárt ...Olyat aki megdugná előttem.... Sok kamus meg Szívasson mást....
Érett hölggyel ismerkednék

Sziasztok , 50-65 év hölgyet keresek minden jóra Pest megye Vác és környéke utazni tudok , 49 év pasi vagyok .
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok!Idősebb 60+ pasit ,párt keresünk
not part keresek 40-70 ev kozott alkat nem szamit
Szombatra valaki harmadiknak férfi személyében?Kizárólag az adatlapom alapján keresek!Minden téren!Priviben válaszolj csak!
69 a kedvenc számom. Ha neked is jelezd privátban. Érett hölgyekkel ismerkednék.
Keresgélek ismerkedek 40 felett. Lányok asszonyok magányos elvált hölgyek partnere lennék diszkréten. Kor alkat nem számit.
65, év feletti hölgyet kényeztetnék orálisan, akár viszonzás nélkül ! Részleteket privátba megbeszéljük !
Elhanyagolt és vággyal teli Hölgyet keresek diszkréten egy odafigyelős sok szabadidővel rendelkező korrekt férfiként.
hapsy@c2.hu ..vigyázok és megőrzöm titkod.
üdv. Hapsy
hapsy@c2.hu ..vigyázok és megőrzöm titkod.
üdv. Hapsy
40-70 kozott keresek szopni imado part not ffit alkat nem szamit imadok nyalni dugni szopatnii