sziasztok
Házibarátot keresünk vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este várunk.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A csaj lehet bisex,mert nálunk is az. A többit levélben és fotó nélkül nincs ismerkedés senkivel még veled sem
renault68@freemail.hu
Házibarátot keresünk vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este várunk.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A csaj lehet bisex,mert nálunk is az. A többit levélben és fotó nélkül nincs ismerkedés senkivel még veled sem
renault68@freemail.hu
Egyszerűen csak szopni szeretnék, vagy hármasban a hölgyel együtt, vagy csak kettesben, végig szájbaélvezéssel.
Bi fiúk vagy házaspárok jelentkezését várom. Orál, maszti kedvelők előnyben. Keleti régi
Hölgyem,
Keresek egy kellemes kapcsolatot.
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Szia!
Független egyedül élő ápolt
középkorú férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
középkorú férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
sziasztok!)
50-s mackós pasi vagyok.... vannak fotóim adatlapomon))
remélem megfelelőek....))
de ha mégsenem... akkor KÉRLEK aztr is jelezzétek))) (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 23. szombat 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 23. szombat 15:49
50-s mackós pasi vagyok.... vannak fotóim adatlapomon))
remélem megfelelőek....))
de ha mégsenem... akkor KÉRLEK aztr is jelezzétek))) (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 23. szombat 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3992882)

Sziasztok! Kizárolag min40 kortól max 60éves korig átlagos pasit keressünk 3-as ra Budapesten!Mostanában szeretnénk találkozni.Csak ha van fényképed akkor keress minket!Helyel rendelkezünk!
Sziasztok! Budapesti 60-as ápolt potens nem független pasi hölgypartnert keres,képeim vannak bent,légy diszkrét,szeretek nyalni,privátban a többit.
Sziasztok! Kizárolag min40 kortól max 60éves korig átlagos pasit keressünk 3-as ra Budapesten!Mostanában szeretnénk találkozni.Csak ha van fényképed akkor keress minket!Helyel rendelkezünk!
Hölgyem! Keresek egy kellemes kapcsolatot.
középkorú Bp.-i férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Sziasztok! Szekszárdon pár házaspár társaságát keresem kellemes szexkapcsolatra tatósan. Válaszokat privát üzenetben várom!
Kecskeméti párt keresek
Hölgyem! Keresek egy kellemes kapcsolatot.
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pár vagyunk. Holnap este párt vagy extra kis intimmel rendelkező pasit keresünk (max12). Helyünk van
Szia,sziasztok !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ha van szimpátia,utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ha van szimpátia,utazás nem gond !

Hölgyem! - Keresek egy kellemes kapcsolatot.
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
orális kapcsolatra keresem a partnerem,,vp megye
Egyszerűen csak szopni szeretnék, vagy hármasban a hölgyel együtt, vagy csak kettesben, végig szájbaélvezéssel.
Hölgyem! Keresek egy diszkrét szeretői kapcsolatot.
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Sziasztok !
A 35 - 50 éves korosztályból keresem Intelligens, ápolt pár hosszú távú kapcsolatát Budapestig bezárólag, a keleti régióból. Kizárólag hetero alapon, a hölgy örömére !
A 35 - 50 éves korosztályból keresem Intelligens, ápolt pár hosszú távú kapcsolatát Budapestig bezárólag, a keleti régióból. Kizárólag hetero alapon, a hölgy örömére !
Hölgyem! Keresek egy szeretői kapcsolatot.
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com