Férjemmel Bi Pasit keresünk 3.nak Győrből hosszú távra 100% diszkréció adott és elvárt ...Olyat aki megdugná előttem.... Sok kamus meg Szívasson mást....
Sziasztok.Egy kedves párral ismerkednék,akik komolyan is gondoljàk a hàrmast.Szabolcs megye és környéke.
Szarvasi csinos hölgytagú ápolt pár vagyunk. Ha van kedve hasonló csinos párnak ma este kikapcsolódni velünk barátságosan sok finom szex el fűszerezve és adatlapunk is megfelel akkor várjuk leveled hogy felvegyük a kapcsolatot.
Sziasztok! Április 12-13-ra keresünk partnereket pár(ok) személyében vagy többes buliban benne lennénk. Privát üzenetben várjuk az érdeklődőket.
Hölgyem!
Kereslek egy kellemes együttlétre Én ápolt férfi vagyok helyem van.
69elefant@c2.hu
69elefant@c2.hu
Sziasztok! Április 12-13-ra keresünk partnereket vagy többes buliban benne lennénk. Privát üzenetben várjuk az érdeklődőket
Hosszú évek óta együtt lévő egymást szerető 40-es kíváncsi (biszex hajlamú) kezdő pár keres hasonló korú párokat közös huncutkodásokhoz..
Olyan párokat keresnénk ahol a férfi és női tag is aktív (biszex)
Mindkét részről passzívan közelítenénk a témához!
4.-én Miskolcon leszünk 9:00 - 15:00 között!
Olyan párokkal találkoznánk személyesen, akik el tudják fogadni és képzelni a vágyainkat!
Nálunk a hölgy kíváncsi lenne milyen ha egy másik hölgy/lány segíti őt a csúcsra! (Mondjuk jól kinyalná stb...)
A pasi kíváncsi lenne ha egy pasi/srác juttatná a csúcsra! Szopatná illetve dugná!
Ez a találkozás nem a szexről szólna, csupán ha valaki el tudná ezt képzelni velünk a közel távoli jövőben, szívesen váltanánk velük egy pár szót! Aztán ha szimpatikusak lennénk egymásnak össze hoznánk a dolgot!
Persze ha ezek a vágyaink teljesültek és helye közel úgy alakulnának ahogy szeretnénk, tovább is léphetnénk a vágyaink terén!
Igazából, egymást szerető párokat várnánk!
Ha valakinek jó az időpont és szívesen váltana velünk pár szót az jelezzen felénk!
Olyan párokat keresnénk ahol a férfi és női tag is aktív (biszex)
Mindkét részről passzívan közelítenénk a témához!
4.-én Miskolcon leszünk 9:00 - 15:00 között!
Olyan párokkal találkoznánk személyesen, akik el tudják fogadni és képzelni a vágyainkat!
Nálunk a hölgy kíváncsi lenne milyen ha egy másik hölgy/lány segíti őt a csúcsra! (Mondjuk jól kinyalná stb...)
A pasi kíváncsi lenne ha egy pasi/srác juttatná a csúcsra! Szopatná illetve dugná!
Ez a találkozás nem a szexről szólna, csupán ha valaki el tudná ezt képzelni velünk a közel távoli jövőben, szívesen váltanánk velük egy pár szót! Aztán ha szimpatikusak lennénk egymásnak össze hoznánk a dolgot!
Persze ha ezek a vágyaink teljesültek és helye közel úgy alakulnának ahogy szeretnénk, tovább is léphetnénk a vágyaink terén!
Igazából, egymást szerető párokat várnánk!
Ha valakinek jó az időpont és szívesen váltana velünk pár szót az jelezzen felénk!
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok! Szívesen ismerkednék találkoznék Szekszárdon nyitott megbízható párral/házaspárral tartósan! Választ privát üzenetben várom!
Sziasztok!Idősebb átlagos párral ismerkednék.40 éves nem független pasi vagyok.
Fejér megyei 53éves pár keres párt v.. pasit!!
Hölgyem!
69elefant@c2.hu
69elefant@c2.hu
Hölgyem!
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Sziasztok!A Nyugat-Dunántúlon keresek bi párt!Helyem van,de utazni is tudok!Privátban írjatok!
Hello,igényes hölggyel,párral ismerkednék hosszabb távra,bizalmi viszonyhoz.Bajai független,helyes,fiatalos pasi vagyok.
Eger és környéke bi aktív férfiasat keresek, kezdő is.
Sziasztok! Ma vagy holnap napközben ráérő és fogadni tudó nőt vagy párt keresek bpn! Ápolt, normális potens férfi vagyok! Sziasztok!
Sziasztok!Hajdú-bihari igényes biszex pasi vagyok hölgyet,párt,pasit keresek ma estére!Helyet megoldom de utazni is tudok.Részletek privátban!
Hölgyem!
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Sziasztok!Hajdú-bihari igényes biszex pasi vagyok hölgyet keresek ma estére!Helyet megoldom de utazni is tudok.Részletek privátban!