Sziasztok! Szívesen ismerkednék találkoznék Szekszárdon nyitott megbízható párral/házaspárral tartósan! Választ privát üzenetben várom!
Sziasztok!Idősebb átlagos párral ismerkednék.40 éves nem független pasi vagyok.
Fejér megyei 53éves pár keres párt v.. pasit!!
Hölgyem!
Kereslek egy kellemes együttlétre Én ápolt férfi vagyok helyem van.
69elefant@c2.hu
69elefant@c2.hu
Hölgyem!
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Sziasztok!A Nyugat-Dunántúlon keresek bi párt!Helyem van,de utazni is tudok!Privátban írjatok!
Hello,igényes hölggyel,párral ismerkednék hosszabb távra,bizalmi viszonyhoz.Bajai független,helyes,fiatalos pasi vagyok.
Eger és környéke bi aktív férfiasat keresek, kezdő is.
Sziasztok! Ma vagy holnap napközben ráérő és fogadni tudó nőt vagy párt keresek bpn! Ápolt, normális potens férfi vagyok! Sziasztok!
Sziasztok!Hajdú-bihari igényes biszex pasi vagyok hölgyet,párt,pasit keresek ma estére!Helyet megoldom de utazni is tudok.Részletek privátban!
Hölgyem!
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Sziasztok!Hajdú-bihari igényes biszex pasi vagyok hölgyet keresek ma estére!Helyet megoldom de utazni is tudok.Részletek privátban!
Hölgyem!
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Hölgy vagy Pár ma?
Sziasztok! Ápolt,kedves fiatalos vékony pasi vagyok. Szombathelyen és környékén keresek hölgyet,párt laza,kötetlen,baráti kapcsolatra délelőttönként. Hely van! Privátban!
Kerékpáros társat keresek ma délutánra. Kizárólag csak nőt!!! Erotika, szex a szabadban, beszélgetés, sportolás... Jó lenne ha lenne kondid is.
Kerékpáros társat keresek ma délutánra. Csak nőt!!! Erotika, szex a szabadban, beszélgetés stb..
Sziasztok!
Biszex párthoz csatlakoznék, mindenki örömére! Perverzebb dolgok is érdekelnek. Üzeneteket privátban várom. Baranya, Somogy, Tolna, Budapest.
Biszex párthoz csatlakoznék, mindenki örömére! Perverzebb dolgok is érdekelnek. Üzeneteket privátban várom. Baranya, Somogy, Tolna, Budapest.
Köszi a megkereséseket. Tudom, hogy a hétvége mindig eseménydúsabb.
2 bi srác keres harmadikat ma estére, Eger és környéke, csajok és párok is