Sziasztok ! Masszíroznék hölgyet párt ! ( yoni..Eszo ) Képzett masszőr vagyok.
Sziasztok.
Hétvégére Szombat. (04.13.)estére keresünk vékony ,dohányzó Budapesti max 70 km, pár,csajszit.
Hétvégére Szombat. (04.13.)estére keresünk vékony ,dohányzó Budapesti max 70 km, pár,csajszit.
Mindenre nyitott nagyon igényes Pasiként keresek alkalmi szexkapcsolatot hölgyek és párok személyében!
Sziasztok,igényes hölgy vagy pár diszkrét partnere lennék hosszabb távon.Bajai független,helyes pasi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 55 év közötti, biszex vagy csak "kiváncsi" férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Sziasztok !!! Ma estére keresek ,hölgyet vagy Párt !!!
Siófok és környéke !!
40 és helyes Pasi...
Siófok és környéke !!
40 és helyes Pasi...
Szia Hölgyem!
Szeretnélek megölelni, szeretkezni, sok kielégülést nyújtva.
69elefant@c2.hu
megbeszéljük a személyes megvalósítást.
üdv. G.
69elefant@c2.hu
üdv. G.
Sziasztok! Nyitott párral/házaspárral ismerkednék találkoznék Szekszárdon kellemes kapcsolatra együttlétre mindenki örömére kényeztetésére tartósan rendszeres találkozásokhoz! Várom privát jelentkezéseteket!
Szexuális vágyaim kiéléséhez keresek partnereket. Írjatok keressetek bátran.
Heves megye, Eger és környéke, férfias aktív bi pasit keresek, 40 felett, akár kezdőt is.
párral ismerkednék, is

sziasztok
Házibarátot keresünk vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este várunk.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A csaj lehet bisex,mert nálunk is az. A többit levélben és fotó nélkül nincs ismerkedés senkivel még veled sem
renault68@freemail.hu
Házibarátot keresünk vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este várunk.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A csaj lehet bisex,mert nálunk is az. A többit levélben és fotó nélkül nincs ismerkedés senkivel még veled sem
renault68@freemail.hu
Sziasztok
Szombat "04.06"estere?
Keresek Bp-i. dohányzó pár vagy elhanyagolt hölgyet,csajszit. Nem vagyok kamus, találkozni is merek és ha cselekedni kell
Szombat "04.06"estere?
Keresek Bp-i. dohányzó pár vagy elhanyagolt hölgyet,csajszit. Nem vagyok kamus, találkozni is merek és ha cselekedni kell

Érett, huncut hölggyel,nagyival huncutkodnék. 28 vagyok 195 magas 100 kg!
Szia Hölgyem!
Ugye benne lennél? Kérlek írj címemre 69elefant@c2.hu
üdv. G.
Ugye benne lennél? Kérlek írj címemre 69elefant@c2.hu
üdv. G.
Sziasztok!
Ma ill holnap estére keresek ,csak és kizárólag az adatlapom alapján!Csak komoly szándékkal írj priviben!
Ma ill holnap estére keresek ,csak és kizárólag az adatlapom alapján!Csak komoly szándékkal írj priviben!
Sziasztok! Párt keresünk 4-es gabalyodásra ,szombat estére! Helyünk sajna nincs,de utazni tudunk ((Miskolc max 100-150 km)))akár apartman,panzió,hotel....Privát üzeneteket várunk!
Sziasztok!40 éves nem független pasiként ismerkednek párral kellemes estére kicsit kiszakadva a szürke hétköznapokból. Privátba további elképzelések egyeztetése.üdv
Átlagos testalkatú potens partnert keresünk.
Nőt Keresek kellemes együttlétre Én ápolt férfi vagyok helyem van .Bp.XIII.
69elefant@c2.hu
69elefant@c2.hu