Sziasztok. 37 éves pasi vagyok. Hölgyet vagy párt keresek Veszprémből.
Sziasztok még mindig ismerkednénk.
Csinos hölgyet keresek napközbeni találkákra.Nyíregyháza+100km.
Sziasztok 60as biszexpasi vok partnereket keresek erotikus kalandokhoz,a többi a reglapomon.
közös szopásra valaki ? veszprém és környéke
Sziasztok! Ma este párhoz/házaspához csatlakoznék harmadiknak
Diszkrét találkozóhoz van helyem
Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
30 éves pasi,intim meret,ápolt és tiszta, egészséges , átlagos sportos testalkatú
Diszkrét találkozóhoz van helyem
Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
30 éves pasi,intim meret,ápolt és tiszta, egészséges , átlagos sportos testalkatú
Sziasztok! Ma késő este Szekszárdon párral/házaspárral találkoznék! Van aki talizna is? Privibe adok elérhetőséget!
Heves megye és környéke, Eger, férfias bi aktív pasit keresek, 40 felett, akár kezdőt is.
Sziasztok! Ma este hölgyet vagy párt fogadnék Keszthely mellett.
Hölgyem! Kellemes Húsvéti Ünnepeket és sok finom locsolkodót Szeretnélek megölelni, szeretkezni, sok kielégülést nyújtva. Ugye benne lennél? Kérlek írj címemre 69elefant@gmail.com megbeszéljük a személyes megvalósítást? üdv.
Szenvedélyes XXX találka nálam...
47/187/97 Budapesti férfias férfi, átlagnál nagyobb (21/6) intim mérettel.
Házaspár is jöhet.
47/187/97 Budapesti férfias férfi, átlagnál nagyobb (21/6) intim mérettel.
Házaspár is jöhet.
Sziasztok,hölggyel,párral randiznék.Bajai helyes,független pasi vagyok.
Csikló masszázst kedvelő telt hölgyet keresek kellemes, rendszeres időtöltésre.
Sziasztok, izgatna a dolog... írtam mailt... kuqcs
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 20. szerda 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 20. szerda 14:26
Törölt felhasználó (4045792)

Masszírozások, orális élvezkedésekkel is... hölgyeket keresünk párjukkal is dél-Pest közeléből.
Kisebb sw bulikat is szervezünk néha, érdeklődni lehet mailen is... nyelv111ek@gmail.com
Kisebb sw bulikat is szervezünk néha, érdeklődni lehet mailen is... nyelv111ek@gmail.com
Sziasztok! Ma estére keresek nőt vagy párt bpn. Helyem sajnos nincs. Ápolt, egészséges, potens férfi vagyok. Viber számot adok ha úgy alakul! Sziasztok!
Május 4-én ismerkedő swinger bulit rendezünk egy Kecskemét közeli tanyán .Oda várunk jelentkezőket jelenlegi korosztály /45-60/ nyitott gondolkodású párok akik rendszeresen járnak.
Szeretnénk párok,szóló hölgyek számára az ismerkedés kikapcsolódás lehetőségét megadni..
Érdeklődni privátban.
Szeretnénk párok,szóló hölgyek számára az ismerkedés kikapcsolódás lehetőségét megadni..
Érdeklődni privátban.
Hölgyek flörtölnék szívesen Hajdú Bihar megyében
Sziasztok
04.19-21-ig Balatonszárszón leszünk.
Kölcsönös szimpátia esetén várjuk párok jelentkezését a környékről.
Izgalmas önfeledt gabalyodásra, párcserés szexre.
Privátban várjuk az üzeneteket.
Üdv,
M&R

04.19-21-ig Balatonszárszón leszünk.
Kölcsönös szimpátia esetén várjuk párok jelentkezését a környékről.

Izgalmas önfeledt gabalyodásra, párcserés szexre.

Privátban várjuk az üzeneteket.

Üdv,
M&R
Sziasztok. Pén. Szom. Vas. este Egerben szivesen kalandoznék. Mindenre is nyitott vagyok. 29éves átlagos mérettel. Írjatok itt vagy a stratogabor@gmail.com ra
Sziasztok. Pén. Szom. Vas. este Egerben szivesen kalandoznék. Mindenre is nyitott vagyok. 29éves átlagos mérettel. Írjatok itt vagy a stratogabor@gmail.com ra