Sziasztok! Hölgyet keresek, diszkret kapcsolatra.
Sziasztok! Hölgyet keresek, diszkret kapcsolatra.
Not part bi ffit keresek kor alkat nem szamit imadok nyalni dugni szopatni
Not part bi ffit keresek kor alkat nem szamit imadok nyalni dugni szopatni
Sziasztok! Férjemnek keresek nagyon molett szexmániás nőt! Szeresse az anált ,párom imád nyalni ,2x4.5 farka van ! Szeretne egy molett spriccelős puncit kinyalni!!! Egyedül menne a talira! Csók
Szia Hölgyem!
Kellemes kapcsolat reményében kereslek,
én elváltan egyedül élő ápolt 50.-es hetero férfi vagyok
helyem van
69elefant@gmail.com
én elváltan egyedül élő ápolt 50.-es hetero férfi vagyok
helyem van
69elefant@gmail.com
Szivesen szopnálak nálad, vagy akár a szabadban, viszonzás nélkül is.
Sziasztok. 40+ molett Hölgyet v,ilyen taggal párt keresek pisilésig nyaláshoz
kellemes hölgyet keresnék a párjával együtt is dél-Pest közeléből. Masszírozások tantrától a yoni-lingamon át... és orális élvezetek szeretetével előnyben. Kiseb bulik szervezése csepeli lakáson érdekelne valakot... keressen.
Sziasztók Gödöllő felé pár vagy csaj
40+ holgyeket, parokat keresek

Sziasztok. Mindent kipróbálnék van valaki valakik?
Sziasztok. Mindent kipróbálnék van valaki valakik?
Hétvégi kikapcsolódásra, hosszabb távú kapcsolatra keresünk orálkedvelő biszex párt, párokat. Békéscsaba és környéke. Csak pasi nem érdekel bennünket. Lehetőleg privát üzenetet küldjetek!
Szia!
én elváltan egyedül élő ápolt hetero férfi vagyok
69elefant@gmail.com
- . ismerkedjünk
69elefant@gmail.com
- . ismerkedjünk
Észak-kelet Pest megyei 45-46 éves, teljesen szőrtelen, heteró házaspár keres korban hozzájuk illő (30-50 éves) férfit harmadiknak, kizárólag a hölgy kényeztetésére max. 50 km távolságból. Szőrtelenség, ápoltság feltétel! Diszkréció adott és elvárt! No bajusz és szakáll! Csak fotós levelekre válaszolunk. (nem kell akt) Email: cunika38@gmail.com
Hajdu megyei parhoz csatlakoznék nem csak 1 alkalomra hetero alapon 44eves apolt diszkret pasi vagyok.Érdeklödni pirvat levelbe.
Szia / sziasztok! Még új vagyok és kezdő, segítsetek beavatni ismerkednék! Csak Debrecenben keresek elhanyagolt vagy bevállalós hölgyet, párt, anyagiaktól mentesen, közös élvezetekre! Rendes 50-es pasi vagyok és imádom a szexet hetero alapon, kitartó vagyok a hölgy örömére, benne vagyok minden jóban! Párkapcsolatban élek de külön élő! A hölgy partneremen kívül keresek, titkos kapcsolatra! Hely megoldható! Írjatok és ismerjük meg egymást közelebbről is!

Nem egyszerű.
(Ez egy válasz SUPERWILD üzenetére (2019. 06. 01. szombat 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Hölgyem!
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com