Sziasztok!
Ismerkedni szeretnénk egy szimpatikus párral, esetleg egy enyhén biszex pasival...
Szentendre - Budapest környékéről keresünk...
Közös programok, utazás is jó lenne...
A korosztályunkból keresünk!
Szeretünk nudizni...
Puszi: Ildi, Ati
Nézzétek meg a társkeresős fotóinkat! Fotó tőled is szükséges!
Ismerkedni szeretnénk egy szimpatikus párral, esetleg egy enyhén biszex pasival...
Szeretünk nudizni...
Debrecenbe keresek hosszú hétvégére hölgyeket, párokat zöld övezetbe a szabadban vagy bárhol kukkolásra, beszállni hozzátok akár!

Szivesen szopnálak nálad, vagy akár a szabadban, viszonzás nélkül is.
Kazincbarcika Ózd környékén ismerkednék diszkréten párokal hölgyekkel leveleket privádba várom kamusok kíméljenek .
Nőt keresek , csak szex és semmi más " alapon .
Hölgyek ! Szívesen lennék valaki partnere a Te feltételeiddel .
Hatalmas combú hófehér bőrű 40 es hölggyel ismerkednék kb 150 kg körülivel Bp és környékéről
Sziasztok
Hetero pasikat várnánk szimpátia alapon szombat vagy vasárnap este gang bang partira...
Hetero pasikat várnánk szimpátia alapon szombat vagy vasárnap este gang bang partira...
te nem keresel senkit???
(Ez egy válasz szterak üzenetére (2019. 06. 04. kedd 05:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 04. kedd 05:51

Sziasztok! Férjemnek keresek nagyon molett szexmániás nőt! Szeresse az anált ,párom imád nyalni ,2x4.5 farka van ! Szeretne egy molett spriccelős puncit kinyalni!!! Egyedül menne a talira! Csók
Sziasztok,csinos hölgy,ápolt pár diszkrét partnere lennék hosszabb távon.Bajai helyes,független pasi vagyok.
Sziasztok!
Ma este (csütörtök) keresem ápolt párok és hölgyek ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra.
Hely van.(Bp.)
Ma este (csütörtök) keresem ápolt párok és hölgyek ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra.
Hely van.(Bp.)
Hétvégi kikapcsolódásra, hosszabb távú kapcsolatra keresünk orálkedvelő biszex párt, párokat. Békéscsaba és környéke. Csak pasi nem érdekel bennünket. Lehetőleg privát üzenetet küldjetek!
Szopni imadot keresek kor alkat nem szamit
Sziasztok!párt keresek kellemes bulizos estére.nem független 40 pasi vagyok.üdv
Szép napot kar én 75 km-re vagyok, a jövő héten szabin nincs kedvetek meglátogatni
(Ez egy válasz swingerpar40 üzenetére (2019. 06. 01. szombat 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 01. szombat 15:42

Észak-kelet Pest megyei 45-46 éves, teljesen szőrtelen, heteró házaspár keres korban hozzájuk illő (30-50 éves) férfit harmadiknak, kizárólag a hölgy kényeztetésére max. 50 km távolságból. Szőrtelenség, ápoltság feltétel! Diszkréció adott és elvárt! No bajusz és szakáll! Csak fotós levelekre válaszolunk. (nem kell akt) Email: cunika38@gmail.com
Sziasztok szép napot kar én 75 km vagyok a jövő héten egyedül vagyok
(Ez egy válasz swingerpar40 üzenetére (2019. 06. 01. szombat 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 01. szombat 15:42

Észak-kelet Pest megyei 45-46 éves, teljesen szőrtelen, heteró házaspár keres korban hozzájuk illő (30-50 éves) férfit harmadiknak, kizárólag a hölgy kényeztetésére max. 50 km távolságból. Szőrtelenség, ápoltság feltétel! Diszkréció adott és elvárt! No bajusz és szakáll! Csak fotós levelekre válaszolunk. (nem kell akt) Email: cunika38@gmail.com
Sziasztok!
Szeretünk nudizni...
Szeretünk nudizni...
Kecskeméti nőt vagy párt keresek

Sziasztok!Péntek,szombat és esetleg vasárnap estére keresek!Kizárólag az adatlapomban írtak alapján!Priviben ha érdekel!
Sziasztok!Péntek,szombat és esetleg vasárnap estére keresek!Kizárólag az adatlapomban írtak alapján!Priviben ha érdekel!