Sziasztok!
Szombat estére keresek nőt vagy párt bpn, amiből akár egy tartós dolog is kialakulhatna. Ápolt, normális szőke közepesen hosszú hajú kék szemű férfi vagyok. Sziasztok!
Szombat estére keresek nőt vagy párt bpn, amiből akár egy tartós dolog is kialakulhatna. Ápolt, normális szőke közepesen hosszú hajú kék szemű férfi vagyok. Sziasztok!
Tiszaújváros környékéről valaki?
Hello,hölgyet,párt keresek nem egyszeri alkalomhoz.Bajai helyes pasi vagyok.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
ki szop ke a hetenn delelott kolxsonosenn is jo
Sziasztok!
Ismerkedni szeretnénk egy szimpatikus párral, esetleg egy enyhén biszex pasival...
Szentendre - Budapest környékéről keresünk...
Közös programok, utazás is jó lenne...
A korosztályunkból keresünk!
Szeretünk nudizni...
Puszi: Ildi, Ati
Nézzétek meg a társkeresős fotóinkat! Fotó tőled is szükséges!
Ismerkedni szeretnénk egy szimpatikus párral, esetleg egy enyhén biszex pasival...
Szeretünk nudizni...
Szia,sziasztok !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ha van szimpátia,utazás nem gond!
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ha van szimpátia,utazás nem gond!

Szia!Renszeres únalom űzöd lennék!
(Ez egy válasz tropik00 üzenetére (2019. 06. 07. péntek 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 07. péntek 19:42

Sziasztok, 49 éves, szőke kék szemű nő vagyok. Férjem külföldön dolgozik, és én unatkozom. olyan férfit, férfiakat keresek, akik ez idő alatt elűznék unalmamat.
Június 16-ra keresünk társaságot kellemes időtöltés reményében. Kérjük, hogy privát üzenetet írjatok!
Pár--párok társaságát keressük(,napközben) Sárospatak és környéke! Reális távolságon belül utazni is tudunk---

Sziasztok! Pár/ házaspár társaságát keresem Szekszárd és környékéről kellemes kényeztetésre mindenki örömére. Ma esti tali ? Írj privát üzit!
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok! Június 16-ra keresünk korunkbeli társaságot

Sziasztok! Június 16-ra keresünk korunkbeli társaságot

Ma estére valaki?Aki találkozni is akar és nem kamu?Adatlapom alapján keresek!
Nincs senki akihez csatlakozhatnék Debrecenbe a hosszú hétvégén, hölgyekhez vagy párokhoz akár?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 07. péntek 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 07. péntek 17:45

Törölt felhasználó (4117222)

Debrecenbe keresek hosszú hétvégére hölgyeket, párokat zöld övezetbe a szabadban vagy bárhol kukkolásra, beszállni hozzátok akár!

Sziasztok, 49 éves, szőke kék szemű nő vagyok. Férjem külföldön dolgozik, és én unatkozom. olyan férfit, férfiakat keresek, akik ez idő alatt elűznék unalmamat.
Sziasztok!
Szeretünk nudizni...
Szeretünk nudizni...
Debrecenbe keresek hosszú hétvégére hölgyeket, párokat zöld övezetbe a szabadban vagy bárhol kukkolásra, beszállni hozzátok akár!

Szivesen szopnálak nálad, vagy akár a szabadban, viszonzás nélkül is.