Szép napot este 20 órától párt tudok fogadni többit pritban köszönöm
Telt hölgytagú párt keresünk hószútávra
Izgi párhoz csatlakoznék én is, semmi jónak nem vagyok elrotója, utazni tudok és rendszeres kapocsolat érdekel!
Hello,csinos hölgy partnere lennék nem egyszeri alkalommal.Bajai helyes negyvenes pasi vagyok.
Sziasztok! Párt keresek Bp n ma estére! Ápolt, normális potens férfi vagyok! Szőke közepesen hosszú haj kék szem. Helyem sajnos nincs. Sziasztok!
Holnap, szombat éjjel horgászik valaki Kecskeméten vagy a közelben? Csatlakoznék szívesen.
Debrecenben 50-60-as hölgyeket kényeztetnék akár masszázsal is. 40-es, ápolt és potens pasi vagyok. Közepes mérettel és maxi diszkrécióval.
Kecskeméten ma este nyalnék, akár késő órákban is. Szép estét! puszi
Fejér megyei 53éves pár keres párt v.. pasit!!
Szép napot holnap egész nap szabad a kégli Párok esetlég többit privatban
Ma este 10 után bi pasi Heves megyében? CSAK fényképes jelentkezéseket várunk, kisebb méret előny anginagy78@gmail.com
Sziasztok!
Ismerkedni szeretnénk egy szimpatikus párral, esetleg egy enyhén biszex pasival...
Szentendre - Budapest környékéről keresünk...
Közös programok, utazás is jó lenne...
A korosztályunkból keresünk!
Szeretünk nudizni...
Puszi: Ildi, Ati
Nézzétek meg a társkeresős fotóinkat! Fotó tőled is szükséges!
Ismerkedni szeretnénk egy szimpatikus párral, esetleg egy enyhén biszex pasival...
Szentendre - Budapest környékéről keresünk...
Közös programok, utazás is jó lenne...
A korosztályunkból keresünk!
Szeretünk nudizni...
Puszi: Ildi, Ati
Nézzétek meg a társkeresős fotóinkat! Fotó tőled is szükséges!
Vasárnapi bujálkodásra keresünk párt.
hello
miskolci vagy környéki párral vagy hölgyel ismerkednénk
miskolci vagy környéki párral vagy hölgyel ismerkednénk
Monor környékén párt hölgyet keresek minden meg oldás érdekel...
Ma estére keresnék lányt, hölgyet esetleg párt. Ha Tatabánya környéki vagy és lenne kedved egy izgalmas estéhez, kérlek írj privátba
Sziasztok ismerkednèk az adatlapom szerint
Igényes házaspárral szeretnek találkozni ismerkedni.
Hosszú távra keresek egy igényes megbízható párt a hölgy közös kényeztetésére de akár egyedül is a férj vagy párja jelenlétében is.
47 eves 183 magas 90 kg komoly potens pasi átlagos mérettel. Gödöllő - Pest megye - Budapest
Hosszú távra keresek egy igényes megbízható párt a hölgy közös kényeztetésére de akár egyedül is a férj vagy párja jelenlétében is.
47 eves 183 magas 90 kg komoly potens pasi átlagos mérettel. Gödöllő - Pest megye - Budapest
akár csak ha átutazóban vagy erre szivesen szopnám...viszonzás nélkül ,,élvezz az arcomra!!!
szivesen ismerkednék helyem van Pásztón!!