Sziasztok!
18-55 év közötti fiatal-fiatalos Lány(ok)-Nő(k)-Asszony(ok) üzenetét várom leginkább Budapestről, Pest megyéből.
Csak nálad ...
18-55 év közötti fiatal-fiatalos Lány(ok)-Nő(k)-Asszony(ok) üzenetét várom leginkább Budapestről, Pest megyéből.
Csak nálad ...
kecskeméti nőt vagy párt keresek
Hölgyem ! elváltan egyedül élő ápolt 50.-es Bp.-i hetero férfi vagyok
Helyem és időm van , elképezlésem hosszabbtávu kapcsolat, kötetlenül.
69elefant@c2.hu
69elefant@c2.hu
Hölgyem ! elváltan egyedül élő ápolt 50.-es Bp.-i hetero férfi vagyok
69elefant@c2.hu
69elefant@c2.hu
Sziasztok ! Tartós diszkrét szexkapcsolatra megbízható pár/házaspár hölgy társaságát barátságát keresem rendszeres esetleg alkalmi titkos találkozásokhoz Szekszárdon és környékéről. Várom jelentkezéseteket privát üzenetben ha egy megbízható diszkrét férfit kerestek !
Sziasztok!
Korban,alkatban is hozzám illő férfivel ismerkednék.
Korban,alkatban is hozzám illő férfivel ismerkednék.
Sziasztok , szeretnék ismerkedni egy 40 feletti hölgyel baráti szexkapcsolatra legfontosabb az ápoltság és a szimpátia
Sziasztok Monor környékén párt keresek....mindenki megelégedésére...
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok,csinos hölgy partnerem keresem hosszabb távra.Bajai fiatalos kinézetű,negyvenes,helyes pasi vagyok.
Tamási és környékén ismerkednék.
Hölgy vagy pár társaságát keresem.
Ápolt 38/185/85 pasi vagyok.
Távolság nem gond.
Hölgy vagy pár társaságát keresem.
Ápolt 38/185/85 pasi vagyok.
Távolság nem gond.
Sziasztok !!! Párt vagy hölgyet keresek " minden jóra" anyagiak kizárva !!! Dunaújváros és környéke !!!!! Bi ok crazya , no homo v.meleg !!! Megkérném mégegyszer , hogy egyedűlálló fiúk, férfiak, papák NE ÍRJATOK NEKEM !!!
not part ffit keresek kor alkat nem szamit imadok nyalni dugni szopatni szopni
Szivesen szopnálak nálad, vagy akár a szabadban, viszonzás nélkül is.

(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 15. hétfő 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 15. hétfő 18:17
Törölt felhasználó (4160032)
VIP

Nagyon rendezett körülmények között élő vezető értelmiségi ötvenes magyar pár keres hasonló kultúrkörből férfit harmadiknak. Barátot, barátokat 45 – 55 év közötti –érzelmileg is rendezett – VIP férfit, aki komolyan gondolja és tudja, mit jelent luxus barátnak lenni. Csak akkor válaszolunk, ha látjuk, hogy a fentiek adottak. Őszintén hisszük, hogy létezel. hkelemen146@gmail.com
Sziasztok! Július 20.-án (most szombat) Bogácson leszünk! Egy kis ismerkedés ,és este bár mi megtörténhet!Csak párt keresünk!!!! Esetleg lesz,ott valaki? Csak privátba,várunk üzenetet! Legyen további,szép napotok! N&K
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok Monor környékén keresek párt/hölgyet....mindenki meg elégedésére...
Sziasztok !!! Párt vagy hölgyet keresek minden jóban benne vagyok !!! wink Dunaújváros és környéke / utazni sajnos most nem tudok jelenleg !!!/ Bi ok wink , no homo v. meleg !!!!!U.i; Egyedűlálló férfiak , fiúk , papák légysziíves NE !!!