Sziasztok.Bi férfi tagú párhoz csatlakoznék.
Sziasztok.Ismerkednék egy kedves, csinos párral vagy hölgyel.Napközben is ráérek.
Pár?

Not part bi ffit keresek 40-70-ev kozott
Szivesen szopnálak nálad, vagy akár a szabadban, viszonzás nélkül is.
Sziasztok! Mikóra kerestek?
(Ez egy válasz cinnuska78 üzenetére (2019. 07. 28. vasárnap 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok
párral ismerkednék alkat nem számít pest és pest megye előny
párral ismerkednék alkat nem számít pest és pest megye előny
Sziasztok!
Ismerkedni szeretnénk egy szimpatikus párral, esetleg egy enyhén biszex pasival...
Szentendre - Budapest környékéről keresünk...
Közös programok, utazás is jó lenne...
A korosztályunkból keresünk!
Szeretünk nudizni...
Puszi: Ildi, Ati
Nézzétek meg a társkeresős fotóinkat! Fotó tőled is szükséges!
Ismerkedni szeretnénk egy szimpatikus párral, esetleg egy enyhén biszex pasival...
Szeretünk nudizni...
Sziasztok! Laza diszkrét pár/ házaspár társaságát barátságát keresem Szekszárdon és környékéről tartós találkozásra kellemes kényeztetésre kölcsönös örömökre.Választ privát várok!
Szia ma délelőtt Karcagon egy kellemes masszázs mindkettőtöknek?
(Ez egy válasz cinnuska78 üzenetére (2019. 07. 28. vasárnap 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Pár ismeretségét keressük közös szex élményekhez.
Szia!Szeretnélek!
Sziasztok. Érett telt hölgy keresi 30 feletti pasiját laza kapcsolatra.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok szeretnék ismerkedni és talalni egy idősebb hölgyet rendszeres szexpartnernek...

Lányok !
- elváltan egyedül élő ápolt 50.-es Bp.-i hetero férfi vagyok
nem dohányzom, nem iszom,
helyem és időm van egyedül rendezett körülmények közt élek
fotóval írj és találkozzunk
69elefant@gmail.com
- elváltan egyedül élő ápolt 50.-es Bp.-i hetero férfi vagyok
nem dohányzom, nem iszom,
helyem és időm van egyedül rendezett körülmények közt élek
fotóval írj és találkozzunk
69elefant@gmail.com
Még mindig keressük szexuálisan rendkívül túlfűtött alkalmi partnernőmhöz és jómagamhoz azt a lányt/hölgyet, aki betársulna hozzánk harmadiknak közös masztihoz, vagy bármi máshoz is, az egészséges határokon belül.
A barátnőm 36 éves, molett, extrán nőies alkatú, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni.
A feltétel csupán az én jelenlétem, ami nem feltétlenül jelenti a részvételt, az együttlét pusztán leszbikus jellegű is lehet, vagy akár a puszta egymás előtti masztizásban is kimerülhet.
Kötelező elvárás nincs.
Kor, testalkat nem mérvadó, mindössze a megfelelő intelligencia, a kellő diszkréció és az extra libidó, ami szükséges, külön örülünk ilyen gondolatokat dédelgető, de még mindezt soha ki nem próbáló nők jelentkezésének, hiszen mi is ilyenek vagyunk..
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll, ami egy kulturált, igényes lakás.
Természetesen anyagiak kizárva, továbbiak levélben, fotókkal.
A félreértések elkerülése végett : FÉRFI NE ÍRJON, CSAK NŐ JÖHET SZÓBA, férfiak levelére nem válaszolunk.
blacksunrise32@gmail.com
A barátnőm 36 éves, molett, extrán nőies alkatú, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni.
A feltétel csupán az én jelenlétem, ami nem feltétlenül jelenti a részvételt, az együttlét pusztán leszbikus jellegű is lehet, vagy akár a puszta egymás előtti masztizásban is kimerülhet.
Kötelező elvárás nincs.
Kor, testalkat nem mérvadó, mindössze a megfelelő intelligencia, a kellő diszkréció és az extra libidó, ami szükséges, külön örülünk ilyen gondolatokat dédelgető, de még mindezt soha ki nem próbáló nők jelentkezésének, hiszen mi is ilyenek vagyunk..
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll, ami egy kulturált, igényes lakás.
Természetesen anyagiak kizárva, továbbiak levélben, fotókkal.
A félreértések elkerülése végett : FÉRFI NE ÍRJON, CSAK NŐ JÖHET SZÓBA, férfiak levelére nem válaszolunk.
blacksunrise32@gmail.com
Hali. Párokhoz csatlakoznék,az adatlapom szerint!
Sziasztok,hölgy partnerem keresem hosszabb távra,rendszeres együttlétekhez.Bajai helyes,megbízható pasi vagyok.
Sziasztok!
Szeretünk nudizni...
Szeretünk nudizni...