Mára keresel Budapesti Hölgyet, egy két órát elleszünk, kor nemszámit
ma délelött,utazni tudó,kölcsösnös szopásra valaki ?
Sziasztok!
Párt v hölgyet keresek ma estére, Bp v Balaton.
Üdv
Cs
Párt v hölgyet keresek ma estére, Bp v Balaton.
Üdv
Cs
Ma este budapesten meglátogatna ápolt szimpi pár legyen helyed, légy ápolt és szőrmentes,bemutatkozó leveled várjuk összes paramétereddel.pár, lány, fiu jelentkezését várjuk
Erika
Erika
Sziasztok !
Holnap 08.03 estére szexcentrikus pár/házaspár társaságát keresem kellemes találkozásra Szekszárdon és környékén. Választ privát üzenetben várom!
Holnap 08.03 estére szexcentrikus pár/házaspár társaságát keresem kellemes találkozásra Szekszárdon és környékén. Választ privát üzenetben várom!
Szia!
- elvált, ápolt hetero férfi vagyok
helyem és időm van egyedül,
rendezett körülmények közt élek
fotóval írj és találkozzunk
69elefant@gmail.com
- elvált, ápolt hetero férfi vagyok
helyem és időm van egyedül,
rendezett körülmények közt élek
fotóval írj és találkozzunk
69elefant@gmail.com
Sziasztok...Bizarr ,perverz Hölgy?? Pár??
párok lányok ismerkedhetünk?irj ha aktuális
Sziasztok! Szombat estére keressük partnereinket PÁR személyében! 4-es gabalyodásra,akár lányos játékokkal!De kissebb bulik is érdekelnek minket! Jelenleg,fogadni sajna nem,de utazni tudunk! Akár apartman,szállodai taliban is benne vagyunk!Privát üziket várunk!
Sziasztok Ma vagy holnap estére csoportos bulit keresünk. Szexcserés felàllàsban. Vagy pàrt, akik tudnànak hozzànk jönni. Helyünk van.
Sziasztok Szombat estére (08.03.)keresek partnert, partnereket . Nem vagyok független csak szex semmi más.Nem vagyok semmi jó elrontottja.Nem vagyok Kamus találkozni merek,ill ha kell cselekedni is

Not part bi ffit keresek kor akat nem szamit
Not part bi ffit keresek kor akat nem szamit
kecskeméti párt keresek
Sziasztok! Szombat estére keressük partnereinket pár személyében! Fogadni sajna nem,de utazni tudunk! Privát üziket várunk!
Holnap azaz pénteken nudiznánk valahol tudna ajanlani valaki jo helyet budapest és környékén lehet csak dunapart is esetleg csatlakozhattok hozzank,mi 30 as apolt pár.
Még mindig keressük szexuálisan rendkívül túlfűtött alkalmi partnernőmhöz és jómagamhoz azt a lányt/hölgyet, aki betársulna hozzánk harmadiknak közös masztihoz, vagy bármi máshoz is, az egészséges határokon belül.
A barátnőm 36 éves, extrán nőies alkatú, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni.
A feltétel csupán az én jelenlétem, ami nem feltétlenül jelenti a részvételt, az együttlét pusztán leszbikus jellegű is lehet, vagy akár a puszta egymás előtti masztizásban is kimerülhet.
Kötelező elvárás nincs.
Kor, testalkat nem mérvadó, mindössze a megfelelő intelligencia, a kellő diszkréció és az extra libidó, ami szükséges, külön örülünk ilyen gondolatokat dédelgető, de még mindezt soha ki nem próbáló nők jelentkezésének, hiszen mi is ilyenek vagyunk..
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll, ami egy kulturált, igényes lakás.
Természetesen anyagiak kizárva, továbbiak levélben, fotókkal.
A félreértések elkerülése végett : FÉRFI NE ÍRJON, CSAK NŐ JÖHET SZÓBA, férfiak levelére nem válaszolunk.
blacksunrise32@gmail.com
A barátnőm 36 éves, extrán nőies alkatú, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni.
A feltétel csupán az én jelenlétem, ami nem feltétlenül jelenti a részvételt, az együttlét pusztán leszbikus jellegű is lehet, vagy akár a puszta egymás előtti masztizásban is kimerülhet.
Kötelező elvárás nincs.
Kor, testalkat nem mérvadó, mindössze a megfelelő intelligencia, a kellő diszkréció és az extra libidó, ami szükséges, külön örülünk ilyen gondolatokat dédelgető, de még mindezt soha ki nem próbáló nők jelentkezésének, hiszen mi is ilyenek vagyunk..
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll, ami egy kulturált, igényes lakás.
Természetesen anyagiak kizárva, továbbiak levélben, fotókkal.
A félreértések elkerülése végett : FÉRFI NE ÍRJON, CSAK NŐ JÖHET SZÓBA, férfiak levelére nem válaszolunk.
blacksunrise32@gmail.com
Sziasztok.Egy csinos, kedves hölgyet kényeztetnék.Napközben is ráérek.
Hello,csinos hölgy partnerem keresem tartós kapcsolathoz.Bajai fiatalos negyvenes,független,helyes pasi vagyok.
Sziasztok Szombat estére (08.03.)keresek partnert, partnereket . Nem vagyok független csak szex semmi más.Nem vagyok semmi jó elrontottja.Nem vagyok Kamus találkozni merek,ill ha kell cselekedni is