Sziasztok!
Megbizható,vidám 40-es férfiként keresek hölgyet vagy kedves,nyitott párt közös kalandozásokra,akár hosszútávra is! Somogy,Tolna,Baranya
Megbizható,vidám 40-es férfiként keresek hölgyet vagy kedves,nyitott párt közös kalandozásokra,akár hosszútávra is! Somogy,Tolna,Baranya
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok !
Nyitott párral/házaspárral ismerkednék taliznék Szekszárdon és környékéről. Választ privát üziben !
Nyitott párral/házaspárral ismerkednék taliznék Szekszárdon és környékéről. Választ privát üziben !
Sziasztok
Pár keres párt egymás előtti szeretkezéshez! Inkább utazni tudunk! Max 50km!
Kérlek olvasd el adatlapunkat ha ezt elfogadod akkor írj üzenetet!
Köszönjük!
Pár keres párt egymás előtti szeretkezéshez! Inkább utazni tudunk! Max 50km!
Kérlek olvasd el adatlapunkat ha ezt elfogadod akkor írj üzenetet!
Köszönjük!
Kecskeméti hölgy pár társaságát keresek. Szép napot! puszi
Sziasztok Monor környékén keresnék párt...minden megoldás érdekel...
Sziasztok ma este pár vagy csajszi akik kell lehetne egy jót huncutkodni? BP i ff vagyok ide várom a leveleket,
Debrecenben keresek diszkrét, ápolt, hölgyet vagy párt, csak a hölgy örömére, adatlapot olvassatok és írjatok!

Délután a Miskolctapolca Barlangfürdőben leszünk párommal. Szívesen vennénk hetero férfi, vagy biszex hölgytagú pár közeledését ! Csak privát üziket fogadunk !
Sziasztok. Bi ferfit vagy hasonlo erdeklodedu part keresek budapestrol. 184 magas 82kg 30 eves igenyes helyes fiu vagyok. Megbizhato igenyes apolt egeszseges tolem idosebb aktiv beallitottsagu partner levelet varom akinek van helye vagy otlete van ahol meglehet oldani a talalkozot. Egy alkalomra ketesek egyenlore hisz ritkan valositom meg amit most keresek, bizom benne ir egy az elvaradaimnak megfelelo ferfi vagy par. Akiben nincs ez meg kerem be irjon. Delpest kornyeki elonyben
Sziasztok!
Ma estére keresem pár és hölgy ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes, szimpátia fontos. Imádom a molettebb hölgyeket is.
Ma estére keresem pár és hölgy ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes, szimpátia fontos. Imádom a molettebb hölgyeket is.
Ma este talizna 30 as pár budapest kika környéke légy ápolt és szőrmentes.
hétvégén kölcsönös orális valaki ?
Sziasztok ma este pár vagy csajszi akik kell lehetne egy jót huncutkodni? BP i ff vagyok ide várom a leveleket,
Sziasztok,hölggyel-párral randiznék rendszeresen,hosszabb távon.Bajai helyes negyvenes pasi vagyok.
Kellemes heves megyei párt keresek enyhén aktiv bi is vagyok ha kéritek.töbit privátba!
Minden héten, szerdán délelőtt, a lakásomon szopok, végig szájbaélvezéssel.
Gyere szopass, és élvezd tele a szám.
Cím és pontos időpont egyeztetés privát üzenetben.
Gyere szopass, és élvezd tele a szám.
Cím és pontos időpont egyeztetés privát üzenetben.
Sziasztok. Bi ferfit vagy hasonlo erdeklodedu part keresek budapestrol. 184 magas 82kg 30 eves igenyes helyes fiu vagyok. Megbizhato igenyes apolt egeszseges tolem idosebb aktiv beallitottsagu partner levelet varom akinek van helye vagy otlete van ahol meglehet oldani a talalkozot. Egy alkalomra ketesek egyenlore hisz ritkan valositom meg amit most keresek, bizom benne ir egy az elvaradaimnak megfelelo ferfi vagy par. Akiben nincs ez meg kerem be irjon. Delpest kornyeki elonyben
hétvégén kölcsönös orális valaki ?
Kecskeméti párt keresek