Sziasztok !
Nyitott megbízható pár/ házaspár diszkrét barátja lennék Szekszárdon és környékén tartós rendszeres szexkapcsolatra . Várom jelentkezéseteket privát üzenetben ha valóban talizni szeretnétek és adok elérhetőséget !
Nyitott megbízható pár/ házaspár diszkrét barátja lennék Szekszárdon és környékén tartós rendszeres szexkapcsolatra . Várom jelentkezéseteket privát üzenetben ha valóban talizni szeretnétek és adok elérhetőséget !
Eger és környékén keresek férfias aktív bi pasit, 40 felett.
Zoli vagyok 40 éves sportos férfi Gödöllőről unatkozó asszonyok lányok párok ?Privi....

Kecskeméti párt keresek
Hétvégén az esti órákban talalkoznék párral 3as élvezetekre. Hely Fóton van, én értelmes ápolt bi uni férfi vagyok. Szép napot mindenkinek.
István
István
Kolcsonos orslra vagy egyoldaluann is szophatsz ffit part not keresek
hétvégén kölcsönös orális valaki ? veszprém környéke
Hölgyet keresek aki szereti a kölcsönös franciàt Vas magye.
Sziasztok!

Baján hétközben este hölgy dupla kényeztetésére keres két heteró barát hölgyet, vagy párt. Diszkrét hely van! Privátba írjatok!
Vékonyabb hölgy punciját nyalnám,viszonzás nélkül is,Bp
sziasztok szivesen ismerkednék telt duci hőlgyel nyiregyháza demecser vonalrol imádok nyalni cicit szopni de bármit bevállalok
hétvégén kölcsönös orális valaki ?
sziasztok nyiregyi hölgyet keresek aki imádja a punci és popónyalást akár többször is egymás után
Sziasztok ápolt biszexpasi vagyok ismerkednék biszexnövel férfival párral férfipárral jászberényben és körzetében.
Sziasztok,hölggyel-párral ismerkednék rendszeres randikhoz állandó partnerként.Bajai független,helyes pasi vagyok.
Not pary keresrk alkat nem szamit ill bi ffit
Sziasztok! Szombat esténket Egerben töltjük 4-es ben! (2 pár) Esetlegesen keresnénk még egy párt,aki csatlakozna hozzánk! Csak párok leveleit várjuk,privát üzenetben!
Szexuálisan rendkívül túlfűtött alkalmi partnernőmhöz és jómagamhoz keressük azt a lányt/hölgyet, aki betársulna hozzánk harmadiknak közös masztihoz, vagy bármi máshoz is, az egészséges határokon belül.
A barátnőm 36 éves, extrán nőies, feszesen telt alkatú, igazi husi. Sorozatos orgazmusokat produkáló, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni. Mindent megtenne és mindent megengedne neki. Annyira vágyik a punci után, hogy már-már fizikai fájdalma van emiatt és én sajnos ezt az egyet nem tudom neki megadni....
)
A feltétel csupán az én jelenlétem, ami nem feltétlenül jelenti a részvételt, az együttlét pusztán leszbikus jellegű is lehet, vagy akár a puszta egymás előtti masztizásban is kimerülhet, továbbá teljes passzivitás esetén is, ha csak élvezni szeretné a társaságunkat, mindenféle aktivitás nélkül.
Kötelező elvárás nincs, akit esetleg extra, így pl. a bugyi fétis, vagy az ízléshatáron belüli pisiszex érdekel, jól járhat velünk...
Ha nem biztos önmagában vagy még önmagának is szégyelli bevallani, hogy ilyen vágyai vannak, velünk eldöntheti, valóban akarja-e vagy sem.
Kor, testalkat nálunk nem mérvadó, mindössze a megfelelő intelligencia, a kellő diszkréció és az extra libidó, ami szükséges, külön örülünk ilyen gondolatokat dédelgető, de még mindezt soha ki nem próbáló nők jelentkezésének, hiszen mi is ilyenek vagyunk..
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll, ami egy kulturált, igényes lakás..
Természetesen anyagiak kizárva, továbbiak levélben, fotókkal.
A barátnőm 36 éves, extrán nőies, feszesen telt alkatú, igazi husi. Sorozatos orgazmusokat produkáló, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni. Mindent megtenne és mindent megengedne neki. Annyira vágyik a punci után, hogy már-már fizikai fájdalma van emiatt és én sajnos ezt az egyet nem tudom neki megadni....

A feltétel csupán az én jelenlétem, ami nem feltétlenül jelenti a részvételt, az együttlét pusztán leszbikus jellegű is lehet, vagy akár a puszta egymás előtti masztizásban is kimerülhet, továbbá teljes passzivitás esetén is, ha csak élvezni szeretné a társaságunkat, mindenféle aktivitás nélkül.
Kötelező elvárás nincs, akit esetleg extra, így pl. a bugyi fétis, vagy az ízléshatáron belüli pisiszex érdekel, jól járhat velünk...
Ha nem biztos önmagában vagy még önmagának is szégyelli bevallani, hogy ilyen vágyai vannak, velünk eldöntheti, valóban akarja-e vagy sem.
Kor, testalkat nálunk nem mérvadó, mindössze a megfelelő intelligencia, a kellő diszkréció és az extra libidó, ami szükséges, külön örülünk ilyen gondolatokat dédelgető, de még mindezt soha ki nem próbáló nők jelentkezésének, hiszen mi is ilyenek vagyunk..
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll, ami egy kulturált, igényes lakás..
Természetesen anyagiak kizárva, továbbiak levélben, fotókkal.
Biszex nőt esetleg leszbit keresek párom örömére ! Én csak nézném mert izgat a dolog ! Hely adott!