Sziasztok Monor környékén keresnék párt....minden megoldás érdekel...
Szopni imadot keresek 40-70 kozott
30as párként taliznánk péntek,szombat éjszaka budapesten hasonló párral vagy szimpi ápolt hellyel rendelkező pasival.Irj vágyaidról és ha egyeznek vágyaink akkor talizzunk.
Sziasztok
Olyan párt keresünk akik elfogadják a bemutatkozó üzenetbe leírtakat!
Utazni tudunk megadott megyékben , fogadni nem!
Csak kulturált valós fiatal(os) párt keresünk! Maci suba kizárt!
Köszi ,hogy elolvastad !
Olyan párt keresünk akik elfogadják a bemutatkozó üzenetbe leírtakat!
Utazni tudunk megadott megyékben , fogadni nem!
Csak kulturált valós fiatal(os) párt keresünk! Maci suba kizárt!
Köszi ,hogy elolvastad !
Sziasztok. Bi ferfit vagy hasonlo erdeklodedu part keresek budapestrol. 184 magas 82kg 30 eves igenyes helyes fiu vagyok. Megbizhato igenyes apolt egeszseges tolem idosebb aktiv beallitottsagu partner levelet varom akinek van helye vagy otlete van ahol meglehet oldani a talalkozot. Egy alkalomra ketesek egyenlore hisz ritkan valositom meg amit most keresek, bizom benne ir egy az elvaradaimnak megfelelo ferfi vagy par. Akiben nincs ez meg kerem be irjon. Delpest kornyeki elonyben
Sziasztok!
Megbizható,vidám 40-es férfiként keresek hölgyet vagy kedves,nyitott párt közös kalandozásokra,akár hosszútávra is! Somogy,Tolna,Baranya
Megbizható,vidám 40-es férfiként keresek hölgyet vagy kedves,nyitott párt közös kalandozásokra,akár hosszútávra is! Somogy,Tolna,Baranya
Kecskeméti nőt vagy párt kertesek
Kedves apolt ffit keresunk holnap reggelre tarjanba aki kivenne eggy szobat holgyet kenyeztethetne
Minnél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.
40-es férfi keres szexelni való hölgyet tolna megyéből imádom a duci nőket!!!

Sziasztok. Bi ferfit vagy hasonlo erdeklodedu part keresek budapestrol. 184 magas 82kg 30 eves igenyes helyes fiu vagyok. Megbizhato igenyes apolt egeszseges tolem idosebb aktiv beallitottsagu partner levelet varom akinek van helye vagy otlete van ahol meglehet oldani a talalkozot. Egy alkalomra ketesek egyenlore hisz ritkan valositom meg amit most keresek, bizom benne ir egy az elvaradaimnak megfelelo ferfi vagy par. Akiben nincs ez meg kerem be irjon. Delpest kornyeki elonyben
Sziasztok! Baján két heteró jó adotságú jóbarát keres hölgyet vagy párt hölgy dupla kényeztetésére.Diszkrét hely van. Privátba írjatok!
Sziasztok,csinos hölgy partnerem keresem hosszabb távra,hetero pár ismeretsége is érdekelne rendszeres randikhoz.Bajai helyes negyvenes,fiatalos pasi vagyok.
Minnél vékonyabb intim méretű férfit keresek, popsim szüzességének elvételére.
Sziasztok!64 ok lenne!?Holnap összehozhatjuk!
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2019. 09. 29. vasárnap 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Monor környékén keresnék párt....minden megoldás érdekel...
A héten párnak tudok biztosítani helyet. Bp-en. Kukkolásban benne lennék.Szeretnék már megismerkedni valakivel innen.
Sziasztok!
Őszinte,önkritikus,nyitott gondolkodású emberekkel ismerkednénk.
Őszinte,önkritikus,nyitott gondolkodású emberekkel ismerkednénk.
Sziasztok! bi,hetero párt, hölgyet keresek. Kecskemét és kkr. Szép napot! puszi
40-es Férfi vagyok sokat vagyok egyedül szeretem a telt nőket is szexelő hölgyet keresek tolna megyéből!!!