Sziasztok
, most szombat este színesítenénk a hétvégénket Egerben ,ahol találkoznánk olyan párral, akik nyitottak a párcserés szex adta önfeledt izgalomra, illetve privát bulihoz is szívesen csatlakoznánk.
Privátban várjuk az üzeneteket.
Üdv
M&R

Üdv
M&R
Sziasztok ! Vasárnap délutántól keresnénk szexpartnereket , akik tudnak fogadni Pest és Pest-megyéből
Sziasztok!
Szombat este párral ismerkednék a hölgy örömére.
Szombat este párral ismerkednék a hölgy örömére.
Minnél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.
Sziasztok
, most szombat este színesítenénk a hétvégénket Egerben ,ahol találkoznánk olyan párral, akik nyitottak a párcserés szex adta önfeledt izgalomra, illetve privát bulihoz is szívesen csatlakoznánk.
Üdv
M&R

Üdv
M&R
Holnap este nővel, párral ismerkednék Tamási Dombóvár kkén.
Ápolt 39/185/88 pasi vagyok.
Ápolt 39/185/88 pasi vagyok.
35 éves, ápolt és értelmes, nem utolsó sorban tettre kész férfiként egymást szerető és tisztelő párhoz/házaspárhoz csatlakoznék, hetero alapon, kizárólag a hölgy örömére. Szép estét, N.
Angliaban, holggyel, parral ismerkednenk
Sziasztok,ápolt hölgy,vagy pár diszkrét partnere lennék tartós kapcsolatban,rendszeres randikon.Bajai fiatalos negyvenes,független,helyes pasi vagyok.
Pár ma estére keres férfit Bp-röl.
Ma estére keresek 50+ hölgyet/párt
Sziasztok! Nyíregyházi házaspár ismeretségét keressük tartós kapcsolatra, főleg hétköznapokon, de a hétvégék is megoldhatók alkalmanként. A hölgy bi elvárt, de nem feltétel.
Sziasztok !
55+ lehetőleg szőrös (de a borotváltra sem mondanék nemet )
Hölggyel vagy ilyen hölgy tagú párral ismerkednék
55+ lehetőleg szőrös (de a borotváltra sem mondanék nemet )
Hölggyel vagy ilyen hölgy tagú párral ismerkednék
Sziasztok idösházaspárral ismerkednék szexuáliskapcsolat céljából Jászberényben és környékén.
Ma estere várom hölgyek esetleg párok jelentkezését . Fogadnék
Berettyóújfalu?
Sziasztok Monor környékén keresnék párt...szinte mindenre nyitott vagyok..
Cegléden hölgyel ismerkednék üzi privátba vagy ide szép napot
szia nehéz ügy itt ismerkedni ezen a környéken...nekem legalább is nagyon nehezen megy...sajnos..
(Ez egy válasz cegled74 üzenetére (2019. 11. 04. hétfő 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Ma vagy szerda délután keresek 50pluszos nőt az első kerüietben
Ma vagy szerda délután keresek 50pluszos nőt az első kerüietben