Sziasztok vasárnapi talira keresek asszonyt lányt párt!Zoli privi...
Sziasztok !
Diszkrét kapcsolatra nyitott megbízható Szekszárdi pár/házaspár barátságát keresem tartósan és rendszeres találkozásokra. Válaszokat privát üziben várom !
Diszkrét kapcsolatra nyitott megbízható Szekszárdi pár/házaspár barátságát keresem tartósan és rendszeres találkozásokra. Válaszokat privát üziben várom !
Sziasztok!
Párokkal, független hölggyel ismerkednék..

sziasztok! 34éves pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra ma estére helyünk van!
Szolnok
50es bi hapsi értelmes igényes biszex partnert keres
50es bi hapsi értelmes igényes biszex partnert keres
Minnél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.
Asszonyok lányok párok?privi...
Eger környékén szívesen masszírozok.
Hello timi vagyok
(Ez egy válasz pitten üzenetére (2019. 11. 25. hétfő 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 25. hétfő 19:58

Szivesen taliznék rendszeresen pénteken 40es 50es anyukával lazán DEBRECENBEN .40ÉVES PASI VAGYOK .LECSIZÜNK, UTÁNA MEGLÁTJUK.
Hölggyel ismerkednék!
Activ@gmail.hu
Activ@gmail.hu
Sziasztok.
28 éves kedves, ápolt srác vagyok, szívesen csatlakoznék párhoz, nőhöz, képem van fent adatlapon, ha esetleg érdekelne írj privit
szép estét
28 éves kedves, ápolt srác vagyok, szívesen csatlakoznék párhoz, nőhöz, képem van fent adatlapon, ha esetleg érdekelne írj privit

Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 50 év közötti párt keresünk a barátnőmmel!
A párom még kezdő ebben a "műfajban", egyelőre csak néznénk a szeretkezéseteket, de bármi előfordulhat (rajtam nem fog múlni semmi).
Ápolt, igényes, minden téren megbízható, nem együtt élő pár vagyunk.
Utazás nem gond, hétvégén érünk rá.
A párom még kezdő ebben a "műfajban", egyelőre csak néznénk a szeretkezéseteket, de bármi előfordulhat (rajtam nem fog múlni semmi).
Ápolt, igényes, minden téren megbízható, nem együtt élő pár vagyunk.
Utazás nem gond, hétvégén érünk rá.
Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednék.
40 es férfivel ismerkednék.
Ffit leresunk 3mas szexre
Minnél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.
Hölgyet kinyalnék autóban, szabadban napközben diszkréten. Kor nem számit.
Sziasztok!

Sziasztok,Bajai helyes negyvenes,független pasi vagyok.Olyan hölggyel vagy párral ismerkednék,akik hosszabb távra szeretnének megbízható partnert.
Sziasztok Hajduban keresek egy 50+not vagy part egy laza de hoszutavu kapcsira
Sziasztok!
Független, 40-es,ápolt,fiatalos férfiként keresek hölgyet vagy kedves, találkozni is hajlandó párt! Hétközben vagy akár hétvégén!
Kaposvár és környékén 70-80km
Független, 40-es,ápolt,fiatalos férfiként keresek hölgyet vagy kedves, találkozni is hajlandó párt! Hétközben vagy akár hétvégén!
Kaposvár és környékén 70-80km