Sziasztok,kellemes hölggyel-párral ismerkednék rendszeres randikhoz,hosszabb távon.Bajai fiatalos,helyes negyvenes pasi vagyok.
Pasit keresnénk hetero alapon hármasra 40-55 ig
Privátba írjatok
Privátba írjatok
Hölgyet kinyalnék autóban, szabadban napközben diszkréten. Kor nem számit.
Sziasztok!Pár ismeretségét keresem nem független 41 éves pasiként.Kicsit kiszakadni a hétköznapok szürkeségéböl.Privátba várom a leveleket .
Tisza Tó környékéről keresünk korban hozzánk illő, megbízható, normalis, kommunikatív, értelmes helyes pasit, vagy párt aki /k csatlakoznának egy egymást szerető házaspárhoz... L40 arányosan telt( 90+) F42 sportos, izmos ....( Enyhe bi aktiv ffi belefér)... Aki úgy gondolja, hogy eme feltételeknek megfelel, az keressen minket a kivancsi5350@gmail.com címen, egy fényképes, nem két sorból álló bemutatkozással! Aki erre nem képes, az ne is várjon választ!
Köszönjük... Üdv.... M&L
Ui. Csak olyanok írjanak, akik tényleg szeretik a telt, duci alkatú hölgyet, és tényleg komolyan is gondolják!!!
Köszönjük... Üdv.... M&L
Ui. Csak olyanok írjanak, akik tényleg szeretik a telt, duci alkatú hölgyet, és tényleg komolyan is gondolják!!!
Csökkenő kedvvel (hiszen még senkivel sem sikerült), de azért reménykedve extra nedves és rendkívüli orgazmuskészséggel megáldott barátnőmmel még mindig keressük azt a hölgyet, aki beszállna hozzánk harmadiknak, vagy csak a barátnőmmel szexelne az én jelenlétemben.
Hely Egerben, szuper lakásban rendelkezésre áll, gyakorlatilag bármikor.
Minden más lényeges a profilomban és e-mailen:
blacksunrise32@gmail.com (munkaidőben csak ezen vagyok elérhető)
Köszönjük!
Hely Egerben, szuper lakásban rendelkezésre áll, gyakorlatilag bármikor.
Minden más lényeges a profilomban és e-mailen:
blacksunrise32@gmail.com (munkaidőben csak ezen vagyok elérhető)
Köszönjük!
sziasztok! Debreceni 30-as feleség vagyok. Férjem mérhetetlen szexuális vágyainak kielégítésére keresek segítő hölgyet aki velem együtt kényeztetne

Párt keresek izgalmas játékokra.Igazi hármasra gondolok ahol mindketten szeretnek szopni.
Ahol a pasi nyalná a zacsimat a felesége punciját miközben megdugom.
Ha ti is izginek tartjátok akkor írjatok.Persze várom a további kívánságokat,elképzeléseket.
Péntek,Szombat este van helyem is. Hajdú megye
Ahol a pasi nyalná a zacsimat a felesége punciját miközben megdugom.
Ha ti is izginek tartjátok akkor írjatok.Persze várom a további kívánságokat,elképzeléseket.
Péntek,Szombat este van helyem is. Hajdú megye
Minnél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.
Idősebb pasit keresek, aki a számba spriccelne.
Sziasztok házibarát lennék egy normális párnál/ férfi -nő / egyelőre december 20- Január 5. Között !!!// 18-60 év között ha lehet !! Inkább Fejér Megye / Duna mellett smile / Minden jóban benne vagyok !!! Féltékenység kizárva !!! Anyagiak kizárva !!! Egyedülálló vagyok és diszkrét !!! Szexet keresek nem kapcsolatot ...nincs csók , smaci ..... a többi jöhet wink Ha érdekel akkor csak privátban vagyok hajlandó társalogni / legyen kitöltött adatlapod is !!!! Jelige “ Hosszútávú “ barátság extrákkal wink Üdv M./
Minnél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.
Székesfehérvári ,40-55 év közötti hölgyet keresek . A többit privátban .
Sziasztok!
Független, 40-es,ápolt,fiatalos férfiként keresek hölgyet vagy kedves, találkozni is hajlandó párt! Hétközben vagy akár hétvégén!
Kaposvár és környékén 70-80km
Független, 40-es,ápolt,fiatalos férfiként keresek hölgyet vagy kedves, találkozni is hajlandó párt! Hétközben vagy akár hétvégén!
Kaposvár és környékén 70-80km
Sziasztok !
Budapesti független,szóló pasikènt keresem hölgy partnerem vagy pár ismerettségét. Szilveszteri bulit is rendeznék de alapvetően hosszútávú kapcsolatra keresek partnereket,akikkel közösen swingerklubba is mehetnénk. Várom jelentkezéseteket.
Távolság,életkor nem téma.
Budapesti független,szóló pasikènt keresem hölgy partnerem vagy pár ismerettségét. Szilveszteri bulit is rendeznék de alapvetően hosszútávú kapcsolatra keresek partnereket,akikkel közösen swingerklubba is mehetnénk. Várom jelentkezéseteket.
Távolság,életkor nem téma.
12.14-én párhoz csatlakoznék Nyiregyházán/Szabolcs megyében. Szolo hölgyet is keresek fantáziánk megvalósítására pl.:kötözés... kor nem számít
Sziasztok !
Ma estére keresek Szekszárdon 40 es vagy 50 feletti párt/házaspárt kellemes kényeztetésre játszadozásra mindenki örömére. Válaszotokat privát üzenetben várom!
Ma estére keresek Szekszárdon 40 es vagy 50 feletti párt/házaspárt kellemes kényeztetésre játszadozásra mindenki örömére. Válaszotokat privát üzenetben várom!
Sziasztok
50 feletti csajt keresek!
50 feletti csajt keresek!
sziasztok! Debreceni 30-as feleség vagyok. Férjem mérhetetlen szexuális vágyainak kielégítésére keresek segítő hölgyet aki velem együtt kényeztetne
Sziasztok,Bajai helyes negyvenes pasi vagyok,kellemes hölggyel vagy párral ismerkednék rendszeres randikhoz,tartós kapcsolatban.